• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haris dobio Karija, Dialo je supermen!

Autor mondo.rs

Drugog dana Ol-stara u NBA održano takmičenje u vještinama, brzom šutiranju trojki i zakucavanjima. Džo Haris pobijedio Stefa Karija, a Hamidu Dialo iz Oklahome pobjednik u zakucavanju.

NBA Ol-star vikend nastavljen je prošle noći, kada su se košarkaši takmičili u nekoliko disciplina -od spretnosti (vještinama), preko šutiranja trojki, do zakucavanja.

Druge večeri na parketu dvorane u Šarlotu se pojavio i Nikola Jokić, koji će takođe nastupiti i na centralnom događaju u nedjelju kasno uveče.

As Denvera se u prvoj rundi oprobao sa Nikolom Vučevićem i bio je bolji, prije svega zahvaljujući preciznom šutu za tri poena. Ali, kraj je uslijedio kada se namjerio na Džejmsa Tejtuma. Nikola se koncentrisao da što bolje šutira, jer u trčanju nije mogao da parira igraču Boston Seltiksa. Međutim, taktika koja mu je protiv Crnogorca donijela uspjeh u drugom kolu nije, tako da je Tatum zasluženo prošao u naredni krug.

NBA veština
Izvor: Youtube/NBA


U ovoj disciplini učestvovao je i Luka Dončić. Slovenac je takođe bio uspješan u prvoj rundi, ali ne i u drugoj. Pošto je izbacio Kajla Kuzmu, Tre Jang ga je poslao na "hlađenje".

U finalu je Jang bio brži, ali je pobjedu Tatumu donio šut sa polovine terena!

NBA trojke
Izvor: Youtube/NBA


Spektakularno je bilo i brzo šutiranje trojki, gdje je uloga favorita pripala Stefu Kariju, ali je as Golden Stejta nije opravdao. On je u finalu poražen od igrača Bruklin Netsa Džoa Harisa. Poslije nanizanih 26 poena Harisa, pred Karijem je bio veliki izazov, kojem nije uspio da odgovori, već je stao na 24, tako da je titula otišla u Njujork.

NBA 1
Izvor: Youtube/NBA


Najveću pažnju privuklo je takmičenje u zakucavanju i pojavljivanje Šekil O'Nila na parketu. Ovaj put je legendarni centar poslužio kao rekvizit fenomenalnom Hamidu Dialou. Pobjednik je preskočio Šeka, zakucao loptu u obruč i u stilu Supermena pocijepao dres i istakao identičan znak superheroja.







Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC