Voljeni "Hagrid" teško bolestan (FOTO, VIDEO)

Autor:

Glumac se pojavio u javnosti u invalidskim kolicima.

Voljeni "Hagrid" teško bolestan (FOTO, VIDEO) Foto: YouTube/screenshot/Supercut Action

Zvezda filmova "Hari Poter" Robi Koltrejn koji je tumačio lik jednog od najvoljenijih likova ovog magičnog univerzuma - Hagrida, prvi put se pojavio u javnosti u invalidskim kolicima.

Glumac se već godinama bori sa osteoartritisom zbog čega je u užasnim bolovima i više nije u stanju ni da hoda. Sada čeka operaciju kolena u Americi, nakon koje bi trebalo da bude u manjim bolovima.

Fanovi su svakako bili oduševljeni kada su ga videli u ponedeljak na događaju u vezi sa novim avanturističkim parkom sa rolerkosterima koji nosi naziv "Vožnja motorima Hagridovih magičnih stvorenja".

Magično mesto gde je "rođen" Hari Poter (FOTO)

Robi je bio lepo raspoložen, pričao je o svom zdravstvenom problemu i istakao da je "krajnje vreme da dobije novo koleno". Dodao je da kada mu bude gotova operacija, moći će da "skače okolo kao vilenjak".

"Robi je u konstatntnim bolovima već godinama, a koleno mu sve više propada. U invalidskim kolicima su ga doveli i odveli sa događaja, što je bio veliki šok za fanove koji su navikli da gledaju kao snažnog i visokog Hagrida", rekao je izvor za "The Sun" i dodao:

"Sve ga to mnogo frustrira, ali se nada da će se vratiti na noge nakon operacije."

Glumac je 2016. godine, nedugo nakon što su mu lekari rekli da ima osteoartritis, u jednom emisiji rekao da je "u bolovima tokom celog dana", kao i da mu se hrskavica skroz raspala u jednom kolenu.

Razlog zbog kojeg je prošlo tri godine pre nego što će zaista otići na operaciju koja bi trebalo da mu pomogne, je to što je morao pre toga da izgubi kilograme i Robi je priznao da mu taj deo najteže ide.

Najtužnija "Hari Poter" teorija do sada

Podsetite se najboljih Hagridovih momenta iz "Harija Potera":

Izvor: YouTube/Supercut Action

Tagovi:

Ostale vijesti