Udaje se Mia Kalifa (FOTO, VIDEO)

Autor:

Nekadašnja "princeza" industrije filmova za odrasle objavila je da se verila.

Udaje se Mia Kalifa (FOTO, VIDEO) Foto: Instagram/miakhalifa

Mia Kalifa i Robert Sandberg objavili su da su se verili, i da će uskoro stati pred matičara.

Šveđanin Robert, koji je tek godinu dana u vezi sa nekadašnjom zvezdom industrije zabave za odrasle, po zanimanju je kuvar. On je zaprosio Kalifu na romantičnoj večeri, a prsten sa dijamantom sakrio je u činijicu sa hranom.

Mia je kasnije na Instagramu otkrila da se "zamalo onesvestila", jer je partner ranije ubeđivao da mrzi prosidbe na javnim mestima.

"Mislila sam da idemo na večeru samo da bismo proslavili to što je Robert dobio iseljeničku vizu za Ameriku. Uopšte nisam ovo očekivala," napisala je Mia.

Mia Kalifa pre tri godine je saopštila da se više neće baviti filmovima za odrasle, odnosno da ide u penziju sa čitavih 23 godine.

Lepotica libanskog porekla počela je da se bavi filmovima za odrasle krajem 2014, i u 2015. je važila za najpopularniju glumicu na sajtu PornHub.

Mia je snimila 22 filma za nekoliko meseci karijere, ali je čitavih godinu dana bila na tronu! Ipak, za "Vašington post" otkrila je da se više neće time baviti.

"Izgleda da je to bila pobunjenička faza kod mene, ali prevazišla sam je. Inače sam se razočarala tom industrijom, i bio je pravi trenutak da je napustim", rekla je Mia, koja se sada profesionalno bavi promocijom sportskih timova.

Robert je bio uz svoju partnerku i kada je morala da operiše grudi, jer je na hokej utakmici pak pogodio u silikon!

View this post on Instagram

2018 was the year I met this girl. She turned my life upside down and she is now my best friend, soulmate, business partner and future wife. We had been talking for some time on Instagram before she decided to come visit me in Copenhagen. Her and I met for the first time at the restaurant I worked at and It all ended up with our first date at her hotel room where she surprised me with a Washington capitals jersey and I deboned a quail with her sitting on my lap. The day after I came up with a brilliant idea, to teach her ride a bike for the first time (it was a bumpy ride). Two hours later we ended up at the garden at Amass drinking wine and talking about life. That sunny afternoon we decided that we are gonna work this out and one day live together. The rest is history. We have now started our own company together and decided to move in to our own house this year with our dogs. I love you so much @miakhalifa To be continued... ❤️

A post shared by Robert Sandberg (@robertsandberg) on

Ostale vijesti