• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sad se Murinjo sladi: Pole, vrati se za mikrofon

Autor mondo.rs

Portugalac je iskoristio šansu da se nasladi otkazom čuvenog fudbalera - sada mladog trenera.

Dok je Žoze Murinjo vodio Mančester junajted, Pol Skols je u ulozi TV komentatora nerijetko bio tu da otvoreno kaže šta misli o lošoj igri "crvenih đavola".

"Čudi me kako je (Murinjo) preživio subotu i poraz protiv Vest Hema. To je bio loš nastup ekipe, a stav i igra nisu bili ni približno dobri. Onda je na konferenciji za novinare napao igrače. Napada ljude koji su ispod njega jer ne dobija ono što želi. Mislim da mu je jezik trenutno van kontrole i mislim da bruka Mančester junajted", rekao je legendarni vezista Junajteda i Engleske reprezentacije.

U međuvremenu, Murinjo je ove zime dobio otkaz na Old Trafordu, a Skols je nakratko preuzeo Oldam. Nije prošlo mnogo, a uloge su bile obrnute, jer je "Posebni" postao komentator ruske televizije "RT", dok je legendarni vezista završio svoju prvu trenersku epizodu poslije samo mjesec dana, tokom kojih je njegov tim odigrao sedam utakmica, pobijedio jednom i po tri puta remizirao i izgubio.

Očekivano, Portugalac je sada tu da pošalje "strijelicu" ka svom velikom kritičaru.

"Pol Skols me je kritikovao dok sam bio menadžer jednog od najvećih klubova na svijetu, a on je trajao samo 31 dan u Oldam atletiku. Vrati se u studio", nije propustio svoju šansu Murinjo.

Doduše, on se nije ustezao od odgovora i dok je bio u Engleksoj.

Primjera radi, Murinjo je ovo poručivao Skolsu:

- "Jedino što on radi je kritikovanje. On ne komentariše, on kritikuje. To je različita stvar. Nije Pol Pogba kriv zato što je zaradio više novca od Pola Skolsa. Prosto, fudbal je takav. Mislim da će Skols ostati upamćen kao fenoomenalan igrač, a ne kao analitičar. Ako nekad riješi da bude menadžer, želim mu da bude 25 odsto uspješan kao ja"::

- "Mislim da je previše pričao, ali nije mogao da radi ovaj posao. Možda je samo trebalo da se drži svog nivoa. Oldam je očigledno preveliki za njega. Možda bi trebalo da bude trener u ligi pabova. Znam jednu školu u Portugalu kojoj je potreban učitelj fizičkog. Neka počne tamo...".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC