• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Po muci se poznaje Duci: Rezultat karijere!

Autor mondo.rs

Srpski as loše je ušao u prvo masters polufinale, pao na 1:5 pred punim tribinama u Monte Karlu, a onda publici priredio veličanstven preokret završen poslije sat i 35 minuta. Bravo majstore!

Rezultat karijere!

I to kako - poslije pada na 1:5 u prvom setu.

Srpski teniser Dušan Lajović priredio je publici u Monte Karlu zadovoljstvo da uživaju u velikom preokretu tokom polufinalnog duela sa favoritom iz Rusije, Danilom Medvedovim, koji je poslije sat i 35 minuta odličnog tenisa završen novim rezultatom karijere za srpskog asa - plasmanom u Masters finale!

Bilo je 7:5, 6:1 za Ducija, koji će se u nedjelju u borbi za masters titulu i 1.000 ATP bodova sastati sa pobjednikom meča Rafael Nadal - Fabio Fonjini.

Dvometraš iz Moskve izgubio je 12 od poslednjih gemova od 28-godišnjeg reprezentativca Srbije, koji i dalje nema ATP titulu u karijeri.

Lajović je u petak uspešno obavio posao u četvrtfinalu i očekivao susret sa Novakom Đokovićem, do kog nije došlo upravo zbog Medvedeva i njegove sjajne igre u duelu sa "Brojem 1".


Bravo, bravo!

Masters u Monte Karlu igra se nagradni fond od 5.207.405 evra. Lajović je plasmanom u finale već obezbedio nagradu od 484.950 evra i 600 bodova, a još jednim podvigom u nizu zaradio bi 958.055 evra i 1.000 poena sa kojima bi se popeo na 18. mjesto svjetske liste narednog ponedjeljka. I bez toga, već je napravio ogroman skok od 24 pozicije i sada je 24. na planeti.

Medvedev je mnogo bolje počeo meč, napravio je dva brejka i poveo sa velikih 5:1, ali to nije bio kraj prvog seta.

Srpski teniser je nakon toga "opustio ruku" i uz dva brejka je prvo izjednačio na 5:5, da bi potom i oduzeo servis protivniku za potpuni preokret.

Lajović je u 12. gemu iskoristio treću set loptu i poslije sat vremena borbe poveo 1:0 u setovima.

On je u istom ritmu počeo i drugi set, osvojio je prva četiri gema i tada je pitanje pobjednika na ovom meču praktično bilo i riješeno.

Uskoro opširnije...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC