Preminuo poslije pada sa traktora

Autor:

Mladić LJ.B. (19) preminuo je poslije pada sa traktora u mjestu Usorci, kod Oštre Luke. Naložena obdukcija tijela.

0
A- A A+
hitna pomoć Foto: MONDO/ Vedran Ševčuk

U Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci naveli su da je mladić sinoć u 22.00 časa dovezen u Urgentni centar sanitetskim vozilom prijedorske bolnice.

"Prema riječima načelnika Urgentnog centra UKC-a Dragana Rakanovića, pacijent LJ.B. je primljen bez znakova života, bez srčane akcije i spontanog disanja. Odmah po prijemu preduzete su mjere reanimacije pacijenta, ali je smrt konstatovana u 22.45 časova", istakli su u UKC-u. 

Postupajući tužilac naložio je obdukciju tijela LJ.B. iz Oštre Luke koje je preminulo od povreda zadobijenih nakon pada sa traktora, saopšteno je danas iz Policijske uprave Prijedor.

Obdukcija će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Lice LJ.B. prevozilo se na traktoru kojim je upravljalo lice Z.A. (21) iz Oštre Luke, a saobraćajna nezgoda desila se sinoć oko 20.30 časova na lokalnom putu Most-Škola u Usorcima kod Oštre Luke.

"Prilikom pada sa traktora na kolovoz lice LJ.B. zadobilo je tjelesne povrede, nakon čega je prevezeno u Dom zdravlja Oštra Luka, zatim u bolnicu u Prijedoru, a nakon toga u Univerzitetski klinički centar u Banjaluci, gdje je oko 22.45 časova preminulo", navodi se u saopštenju. 

Tagovi:

Ostale vijesti