• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši golman Srbije: Krstajić me je gotivio, a onda...

Autor mondo.rs

"Pitao sam ga ljudski u čemu je problem, a on mi je odgovorio na neki svoj način", rekao je bivši rezervni golman reprezentacije Srbije.

 Aleksandar-Jovanovic-bivsi-golman-reprezentacije-Srbije-o-Mladenu-Krstajicu Izvor: MN PRESS

U periodu u kojem je Slavoljub Muslin bio selektor Srbije, Aleksandar Jovanović (26) bio je redovno pozivan da bude deo golmanskog tima "orlova", iako je branio samo na jednoj utakmici.

Posle dolaska Mladena Krstajića, golman Ueske više nije bio u planu stručnog štaba, sve dok nije potpuno "precrtan" sa spiska reprezentacije.

U intervjuu za niške "Narodne novine", on je u petak otkrio kako se "razišao" sa Muslinovim naslednikom na klupi Srbije.

"Najpre da kažem da sam veoma ponosan i na tu jednu utakmicu u dresu reprezentacije i biću ponosan čak i ako nikad više ne obučem nacionalni dres. Naučen sam i vaspitavan da volim svoju zemlju i velika mi je čast što sam bio deo reprezentacije Srbije", počeo je on.

"Sad, kod Muslina sam bio blizu da dobijem čak i status prvog golmana. Stojković nije imao klub, pa su nijanse odlučivale između mene i Rajkovića. Muslim je odlučio da on bude prvi golman, a ja sam se trudio da budem tu, ako zatreba. Krstajić me je 'gotivio' dok je bio Muslinov pomoćnik, u početku sam dobijao pozive i od njega, ali onda je počeo da me izostavlja. Ja sam ga jednom prilikom pitao, onako ljudski, mirnim tonom i bez ikakvih pretenzija, da mi samo kaže u čemu je problem, ako ga ima, jer tada je Dmitrović bio povređen, a ja sam bio standardan u Ueski, ali on mi je odgovorio na neki svoj način, koji ne bih da iznosim u javnost i od tada me je jednostavno 'precrtao'", rekao je Jovanović.

U sezoni 2018/19, Jovanović je bio standardan do sredine decembra, a onda se preselio na klupu Ueske sve do poslednja dva meča, kada je čuvao mrežu u mečevima protiv Betisa (1:2) i Leganesa (2:1).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC