Bijeljinka spasila mališana iz Srbije od utapanja

Autor:

Bijeljinka Dragana Lalić spasila je od utapanja četvorogodišnjeg mališana iz Srbije samo nekoliko sati prije oluje koja je sinoć pogodila Halikidiki.

0
A- A A+
Ilustracija Foto: MONDO/Lana Stošić Ilustracija

Kako piše portal InfoBijeljina pozivajući se informacije dobijene od građana koji ljetuju u ovom poznatom ljetovalištu, trudnica Dragana Lalić, bila je na bazenu u hotelskom kompleksu kada je četvorogodišnji dječak iz Srbije, sam došao na bazen i ušao da se kupa.

"U jednom trenutku dječak je ušao u veću dubinu i počeo da se davi. Kada je vidjela da spasioci nisu primijetili šta se događa Dragana je bez razmišljanja ušla u vodu i izvukla dječaka", navode čitaoci portala InfoBijeljina.

Ubrzo je stigla majka dječaka koja se u to vrijeme kupala u moru, a samo par sati kasnije sve ih je snašla nova nevolja, žestoka oluja koja je pogodila ovo područje u Grčkoj i u kojoj je stradalo nekoliko osoba.

"Oluja je počela oko 21 sat, nosila je sve pred sobom, drveće je padalo na sve strane, popucalo je nekoliko prozora na hotelu, a vode je bilo i u stubištu, jednostavno bilo je strašno, tako nešto nismo vidjeli ni doživjeli", pišu svjedoci događaja na Halkidikiju.

Oni takođe kažu da je jutros sve izgledalo sablasno zbog oborenog drveća i popucalih stabala, te da se mnogi gosti hotela žale da im je voda ušla i u sobe.

"Cijelo jutro su se čula kola hitne pomoći pa su neki gosti u hotelu gdje smo smješteni dodatno uznemireni", navode Semberci koji neće prekidati godišnji odmor zbog sinoćnje oluje.

Ostale vijesti