Sofija Loren opet pred kamerama!

Autor:

Sofija Loren posle deset godina pauze, opet na velikom platnu.

Sofija Loren opet pred kamerama! Foto: YouTube/screenshot/valletto969 Sofija Loren

Glumica Sofija Loren pojaviće se u novom italijanskom filmu koji je režirao njen sin Edoardo Ponti.

Film se zove "La vita davanti a sé" ("Život pred tobom"), a rađen je po francuskoj knjizi "La vie devant soi" koju je napisao Romain Gary. Već postoji jedna verzija ovog filma iz 1978. "Madame Rosa", ali Ponti istoče da će nova verzija biti potpuno drukčija od originala.

Lorenova je uslikana na filmskom setu u Bariju u Italiji, i to sa dugačkom, sedom perikom u plavoj toaleti i sakou, a u filmu tumači ulogu žene koja je preživela holokaust, a svoj život je posvetila čuvanju dece prostitutki.

Ovo je treći put da poznata glumica igra u filmu koji je režirao njen sin, koji je medijima pohvalio elan i energiju svoje slavne majke.

"Ona ima 84 godine, a i dalje želi da pruži svoj maksimum i da napravi film koji je do te mere dubok i izazovan, i emotivno i fizički," rekao je on.

Inače, Sofija je poslednji film snimila pre devet godina, i reč je o televizijskom ostvarenju "My House Is Full of Mirrors", a godinu dana pre toga pojavila se i u filmu "Nine" i to uz Penelope Kruz i Nikol Kidman.

Dok čekamo da film "La vita davanti a sé", pogledaj te kao je Sofija Loren izgledala u film "La vita davanti a sé" iz 1964. godine.

Izvor: YouTube/AstroArt

Tagovi:

Ostale vijesti