• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mađari RAZBILI Ludogorec: Ferencvarošu se "otvara" put!

Autor mondo.rs

Još jedno neprijatno iznenađenje za bugarskog šampiona.

 Mađari RAZBILI Ludogorec: Ferencvarošu se "otvara" put! Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Već osam godina uzastopno podrazumijeva se da je Ludogorec prvak Bugarske, a već drugo ljeto zaredom podrazumijeva se da ga izbacuju Mađari!

Prošlog ljeta, nekadašnjeg učesnika grupne faze Lige šampiona eliminisao je Videoton u drugom kolu kvalifikacija. Ovog jula, Bugari nisu prošli ni prvo kolo!

Fudbaleri Ferencvaroša pobijedili su Ludogorec i u revanšu u Razgradu, čime su ga "duplim trijumfom" poslali u kvalifikacije za Ligu Evrope, a sebi zakazali dvomeč protiv malteške Valete!

Ludogorec - Ferencvaroš 2:3 (1:2)

Mađarski šampion sada ima više nego realnu šansu da uđe u treće kolo kvalifikacija, u kojem bi igrao za evropsku jesen u Ligi Evrope ili za baraž za Ligu šampiona.

Klub iz Budimpešte posljednji put je igrao grupnu fazu evro-takmičenja u sezoni 2004/05, kada je bio učesnik grupe Kupa UEFA, a u sezoni 1995/96 igrao je i grupu Lige šampiona (protiv Ajaksa, Reala i Grashopersa).

Ovog ljeta, prvak Mađarske ponovo je u naletu, što su u Razgradu pokazali golovi ukrajinskog veziste Igora Karatina u 17. minutu i slovačkog internacionalca Mihala Skvarke za ekspresnih 0:2 u 21.

Ludogorec je potom smanjio zaostatak na 1:2, ali je plasman Ferencvaroša "ovjerio" Norvežanin Tokman "Toki" Nguen, koji je prošle zime bio želja Partizana. On je u 48. minutu pogodio udarcem sa ivice kaznenog prostora i najavio drugi evropski trijumf svog tima ovog ljeta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC