Momci, čuvajte se: Komičarke postale opasne gangsterke!

Autor:

Objavljen je poslednji trejler pred projekciju novog filma o ženama gangstera koje su preuzele njihove kriminalne poslove.

Momci, čuvajte se: Komičarke postale opasne gangsterke! Foto: YouTube/screenshot/Movieclips Trailers

Glumice Melisa Mekarti i Tifani Hadiš su već poznata imena u svetu komedije i zabavnih filmova, a u predstojećem filmu pod nazivom "The Kitchen" ("Kuhinja"), pridružuje im se i koleginica Elizabet Mos, dobitnica Zlatnog globusa zbog uloge u seriji "Sluškinjina priča".

Radnja se odvija u ozloglašenom delu Njujorka (poznat po Derdevilu) - Đavoljoj Kuhinji, sedamdesetih godina prošlog veka i prati živote žena irskih gangstera koje preuzimaju biznis kada FBI uhapsi njihove muževe.

"New line" produkcija je otkupila prava na ovaj istoimeni strip, a nakon dugog razmišljanja i kastinga, Mos je na kraju pobedila i obezbedila sebi ulogu i u ovom žanru.

Mekarti će glumiti brižnu majku koja okuplja žene da preuzmu "poslovne interese", Hadiš će tumačiti lik žene spremne da ubije sve što joj se nađe na putu, dok će Elizabet u početku biti uplašena žena nasilnog muža koja se kasnije zaljubljuje u nasilje novootkrivenog životnog puta.

Pogledajte poslednji trejler pred izlazak filma u bioskope 9. avgusta! Mi jedva čekamo, a vi?

Izvor: YouTube/Movieclips Trailers

Tagovi:

Ostale vijesti