Odbila veliku ulogu: "Hteli su da me farbaju u zeleno!"

Autor:

Da li možete da pretpostavite na koju zelenu junakinju je mislila?

Odbila veliku ulogu: "Hteli su da me farbaju u zeleno!" Foto: YouTube/screenshot/ONE Media

Glumica Amanda Sejfrid, poznata po ulozi u filmovima "Mamma Mia", nagovestila je u intervjuu za MTV da joj je bila ponuđena uloga superherojke Gamore iz Marvelovih filmova "Čuvari galaksije" i "Osvetnici".

Iako je odbila da bude deo intergalatičkog tima, Amanda je sada istakla da je možda previše ishitreno odbacila ovu ulogu, jer  njena ćerka obožava ove filmove.

"Jednom sam ih odbila i nisu me zvali nazad. Bila je velika uloga u pitanju, ali ne žalim. To je istina, jer nisam želela da budem ofarbana u zeleno šest meseci svake godine", rekla je ona za MTV i dodala:

"Prelepe, prelepe priče govore kroz te superheroje i moja ćerka je opsednuta njima. Deo mene želi da sam to uradila, ali deo mene je u fazonu: 'Imam život da živim!' Mislim da ne bih bila srećna", zaključila je glumica.

Ulogu Gamore, kćerke ozloglašenog Tanosa, je na kraju dobila glumica Zoi Saldana, a sudbina ovog lika je trenutno neizvesna - što znaju oni koji su filmove gledali, a drugima nećemo da kvarimo ugođaj otkrivanjem više detalja!

gamora, zoi saldana Foto: YouTube/screenshot/Oğuz Karabıçak

Ostale vijesti