• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bolden po ugledu na NBA zvijezde: Neće u Kinu!

Autor mondo.rs

"Prvo na šta pomislim kada se igrač povuče iz reprezentacije, jeste da je to bila teška odluka", rekao je Lemanis, čiji tim bi na Mundobasket u Kini mogao da bude jedan od favorita iz drugog plana.

 Džeri Bolden ne igra za Australiju na SP Izvor: MN PRESS

Po ugledu na prave NBA zvijezde, košarkaš na kom je Crvena zvezda svojevremeno lijepo zaradila iako nije igrao za nju, odlučio je da napusti pripreme reprezentacije Australije i nastavi individualno da se sprema za nastavak karijere u Filadelfija Seventisiksersima.

Da, riječ je o Džoni Boldenu.

Mediji sa druge strane planete navode da je bivši igrač FMP Železnika rekao selektoru Andreju Lemanisu da je odluku donio iz privatnih razloga.

"Prvo na šta pomislim kada se igrač povuče iz reprezentacije, jeste da je to bila teška odluka", rekao je Lemanis, čiji tim bi na Mundobasket u Kini mogao da bude jedan od favorita iz drugog plana.

AMERIKANCI SLABIJI IZ DANA U DAN: NI FOKS NE IDE

"Oziji" su u Grupi H u Donguanu zajedno sa Kanadom, Senegalom i Litvanijom.

Bolden je odlučio da ne nastupi na Svjetskom prvenstvu nedugo nakon što je Kanađanima u prijateljskoj utakmici ubacio 12 poena, uz pet skokova. Po svemu sudeći selektor "Bumersa" pozvaće zamjenu za košarkaša Filadelfije, a to bi mogli da budu Bruk Motum ili Deng Adel.

U međuvremenu, Lemanisu su otkazala još trojica NBA asova, Ben Simons i Ton Mejker zbog namjere da se spremaju za novu sezonu, a Dante Eksum zbog povrede. Rajan Brekhof postao je otac nedavno, pa je i on zatražio da bude pošteđen ove godine.

Koliko je ostatak ekipe jak i spreman da napravi iznenađenje, možda ćemo imati prilike da naslutimo poslije dvomeča sa Amerikancima u Melburnu, 22. i 24. avgusta.



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC