• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Za 5-6 godina recite jesam li bio uspješan"

Autori mondo.ba Autori Anadolija

''Vjerujem i stvarno sam u to uvjeren da ću za pet ili šest godina biti uspješan i siguran sam da ćemo imati puno, puno dobrih trenutaka'', naveo je defanzivac Mančester junajtreda Hari Megvajer

Defanzivac Hari Megvajer ljetos je postao najskuplji odbrambeni fudbaler svijeta prešavši iz Lestera u tabor Mančester junajteda za sumu od 80 miliona funti, čime je za pet miliona funti oboren rekord koji je do tad držao Holanđanin Virdžil van Dajk, koji je u januaru 2018. godine iz Sautemptona došao u redove Liverpula.

Megvajer je sa "crvenim đavolima" dogovorio šestogodišnju saradnju, a u izjavi za medije da se tek pred kraj ili nakon tog perioda prosudi da li je u novom klubu bio uspješan ili ne.

Slavni klub sa Old Traforda nalazi se u seriji loših rezultata, posebno na gostujućim terenima. Slast pobjede u gostima Mančester junajted nije osjetio čak jedanaest uakmica, a u Premijer ligi zabilježen je najgori start u posljednjih 30 godina - sa svega devet bodova Solskjerov tim zauzima 12. mjesto na tabeli.

"Radi se o dugoročnom periodu, to je ključno. Za pet ili šest godina prosudite da li sam bio uspješan ili ne u Junajtedu. Vjerujem i stvarno sam u to uvjeren da ću za pet ili šest godina biti uspješan i siguran sam da ćemo imati puno, puno dobrih trenutaka. Moramo nastaviti da se poboljšavamo kao tim, a ne samo ja kao pojedinac. Osjećam da ako se poboljšamo kao tim, i ja ću biti uspješniji", rekao je Megvajer za ostrvske medije.

Megvajer je ljetos stigao iz tabora "lisica" za 80 miliona funti (oko 89 miliona evra), što je najskuplji transfer odbrambenog fudbalera u istoriji. Međutim, sjajni defanzivac tvrdi da ga taj podatak ne opterećuje.

"To me nimalo ne muči. To je nešto na šta ne mogu da utičem. Lester je želio da me zadrži i bili su u odličnoj poziciji kao klub. Želio me je i Mančester i postigli su dogovor. Vjerovatno je to dobar posao za oba kluba, ali sada želim da se skoncentrišem na svoj fudbal", istakao je 26-godišnji reprezentativac Engleske.

Megvajer je karijeru počeo u Šefild junajtedu, a potom je igrao za Hal, Vigan, Lester i sada Mančester junajted.

Za "crvene đavole" je ove sezone odigrao svih osam ligaških utakmica, dok u Ligi Evrope i Liga kupu nije nastupao.

U dresu reprezentacije Engleske upisao je 22 nastupa uz jedan pogodak.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC