• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka definitivno premješta novogodišnje slavlje na novu lokaciju

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Nakon detaljne analize donesena je odluka da centralno obilježavanje proslave Nove godine bude na novom trgu kod sportske arene uz Park "Mladen Stojanović".

 DJI_0115.JPG Izvor: MONDO

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković naglasio je da je ovo odlučena prije svega zvog stava, u konsultaciji sa sa inženjerima građevinske struke, da gradilište kod hotela „Palasnije bezbjedno za organizovanje događaja koji bi mogao okupiti i do nekoliko desetina hiljada ljudi.

"Poštujući zakupce koji su iznajmili objekte u sklopu “Zimzobala”, umjesto Nove godine, na Trgu će biti organizovana dnevna žurka, dječija Nova godina, te još jedan koncert prije obilježavanja Dana Republike Srpske, što će svakako biti novi sadržaji koji nisu organizovani prethodnih godina. Pored 'Zimzobala', Banja Luka će dobiti i Zimzopark sa novim atrakcijama u sklopu Parka 'Mladen Stojanović' ", kazao je on.

Gradonačelnik poručuje da je Gradska uprava otvorena za razgovore sa zakupcima kućica u Parku "Petar Kočić" kao i za pronalaženje načina za podršku.

"Uvjeren sam da će ovaj koncept obilježavanja Nove godine svima donijeti više. Naša obaveza je prije svega da vodimo računa o bezbijednosti naših sugrađana i gostiju, i to ovakvom odlukom i činimo", zaključio je gradonačelnik.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

8. Xy

A djeca ce biti bezbijedna?

Zole

@8. Xy djecija nova godina je podne i djeca se ne opijaju

MONDO REPORTAŽE