• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amidžić: SNSD dijeli serološke, a ne PCR testove - Stanivuković besramno skuplja političke poene

Autor Dragana Božić

Srđan Amidžić, potpredsjednik Gradskog odbora SNSD Banja Luka najoštrije osuđuje "neistinite tvrdnje koje su se pojavile na nekim nepotpisanim portalima, plasirane od strane kandidata PDP Draška Stanivukovića", a kojima se, kako navodi, želi uznemiriti stanovništvo.

 Amidžić: SNSD dijeli serološke, a ne PCR testove - Stanivuković besramno skuplja političke poene Izvor: Mondo.ba/Vedran Ševčuk

Reagovanje Srđana Amidžića ATV prenosi u cijelosti:

"Naime, nikakvi testovi na korona virus se ne mogu dijeliti, jer testiranja vrše ovlaštene labaratorije, a u konkretnom slučaju radi se o serološkim, a ne tzv. PCR testovima kojima raspolažu samo javne ustanove. Serološka testiranja koja se organizuju u privatnim labaratorijskim ustanovama su lako dostupna svakom građaninu, ne samo u Banjaluci, nego i u Republici Srpskoj.

Gradska organizacija SNSD Banja Luka je u okviru svojih mogućnosti, u saradnji sa društveno odgovornim kompanijama, obezbjedila 1.000 seroloških testova za svoje sugrađane starije od 65 godina. Cilj akcije je da se besplatnim serološkim testiranjem, u ovlaštenoj privatnoj labaratoriji, organizovano, bez gužvi i maltretiranja starijih sugrađana, doprinese zaštiti zdravlja i smanjenju broja zaraženih virusom korona na području Banjaluke.

Samo se u slučaju besramnih političkih ličnosti ovo nastojanje može izokrenuti i pokušati ubrati jeftin politički poen", zaključuje Amidžić.

Podsjećamo, Draško Stanivuković na društvenim mrežama objavio je kako SNSD obavlja besplatno testiranje građana na korona virus, dok nadležne zdravstvene institucije nemaju dovoljno testova.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Xy

Znaci tacno je da se dijele neki testovi. A jel to 1000 SNSDovih glasaca moze da se testira džaba. Jadan je onaj ko glasa zbog 40ak km, koliko koštaju serološki testovi. Da je ovo država vec bi krenulo masovno serološko testiranje cjelokupnog stanovništva. Platili bi nešto i gradjani, ne mora sve vlast.

Zole

Članska karta SNSD mijenja zdravstvenu knjižicu,opaaa

Vaske

Mali hoštapler on jadan misli da smo naivni.

Arthur Morgan

Placi mala placi,ode Banja Luka

MONDO REPORTAŽE