• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mićić čestitao Ljubiši Petroviću

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik SDS-a Semberija Mićo Mićić čestitao je kandidatu SDS-a i PDP-a za gradonačelnika Bijeljine Ljubiši Petroviću na dobrom rezultatu i vjerovatnoj pobjedi na lokalnim izborima, budući da još nisu prebrojani svi glasovi i čekaju se oni pristigli putem pošte.

 Mićo Mićić čestitao Petroviću Izvor: SRNA/Zorica Simeunović

Mićić je u saopštenju za novinare zahvalio svim građanima Bijeljine koji su ga svojim glasom podržali na jučerašnjim izborima.

"Mnogobrojne poruke podrške me obavezuju da ostanem prisutan u političkom životu Bijeljine i svojim iskustvom pomognem jačanju SDS-a Semberija i doprinesem stvaranju dobre atmosfere za život i rad u našem gradu. Nažalost, nismo uspjeli da osiguramo nastavak razvoja Bijeljine na način kako smo ga mi vidjeli i zamišljali", naveo je Mićić.

On je istakao da ga raduje to što su građani prepoznali potrebu za postojanjem jake lokalne stranke sa sjedištem u Bijeljini.

Mićić je naglasio da su kandidati SDS-a Semberija ostvarili odličan rezultat za svoj prvi nastup kao nova stranka na izborima i čestitao im je na tome.

"Građani su potvrdili našu odluku da je Bijeljini potrebna takva stranka koja će osigurati razvoj Bijeljine i cijele Semberije. Za nas u SDS-u Semberija tek počinje prava borba za interese Bijeljine i Semberije", poručio je Mićić.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE