• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik posjetio lokaciju za testiranje na banjalučkoj Malti

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i direktor Doma zdravlja Banjaluka Nevena Todorović posjetili su danas u banjalučkom naselju Malta lokaciju za testiranje građana u automobilima.

 Dodik posjetio lokaciju za testiranje na banjalučkoj Malti Izvor: Mondo - Željko Svitlica

Dodik će posjetiti i centralne ambulante za akutne respiratorne infekcije u Poliklinici, te razgovarati sa rukovodstvom Doma zdravlja Banjaluka.

U Banjaluci je od početka epidemije virusom korona bilo zaraženo 7.141 građana.

Samo od kraja septembra mjeseca, kada je počelo naglo povećanje broja pacijenata, u ambulantama za akutne respiratorne infekcije pregledano je više od 15.000 pacijenata, u Covid ambulantama preko.1.500 pacijenata oboljelih od COVID19 bolesti i uzeto je više od 2.000 briseva. Istovremeno je obavljeno još oko 146.000 pregleda građana po osnovu drugih bolesti i stanja u svim drugim službama ove Ustanove.

"I pored svih otežavajućih okolnosti ova Ustanove je, na teritoriji Grada zadržala dostupnost primarne zdravstvene zaštite kroz svakodnevni rad ukupno 33 ambulante porodične medicine. Cilj posjete je da se u vrijeme svakodnevnog pogoršanja epidemiološke situacije procijene trenutni uslovi u kojima Dom zdravlja funkcioniše, te da se sagledaju dalje potrebe za opremom i finansijskim sredstvima za dalje nesmetano pružanje zdravstvenih usluge građanima u uslovima otežanog ostvarivanja zdravstvene zaštite, uzimajući u obzir i predstojeći nepovoljni zimski period," objavio je Dom zdravlja Banjaluka.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pata

Na vlast je dosao tatinim parama i kupovinom glasova po 100KM to svi znaju u BL. Da li ce prvo transparentno objaviti taj izvjestaj. Koliko je novca dao, i zasto je toliko vazna funkcija gradonacelnika kad ce biti obican spiker koga niko ne slusa a ulozio je nekoliko miliona. Zasto je SDS nestao iz BL? Zasto nije radio i zaPDP vec samo za sebe. Egoista

Kralj

Jedini politicar koji se 8 mjeseci bori sa svim nedacama Corone. Ostali bjeze i izvlace se. A nikad ga nismo vidjeli bez maske. Nadam se da ce preuzeti vodjenje Banjaluke jer je lokalna vlast blokirana, i da ce Banjaluka jos vise napredovati

Dadan

@Kralj Nisi ti kralj decko tu si dvorska luda

MONDO REPORTAŽE