• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako će se slaviti 9. januar? Nema prijema u Palati, još se ne zna datum defilea

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Zbog aktuelne epidemiološke situacije u Republici Srpskoj povodom proslave Dana Republike Srpske 2021. godine neće biti organizovani tradicionalni prijemi kod predsjednice Republike Srpske, te događaji koji podrazumijevaju okupljanje većeg broja ljudi u zatvorenom.

 Proslava Dana Republike 9. januara 2021. godine Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

"Termin održavanja svečanog defilea će biti naknadano određen zbog aktuelne epidemiološke situacije," saopšteno je nakon prve sjednice Odbora za proslavu Dana Republike Srpske 2021. godine kojom je predsjedavala predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

Na sjednici, koja je održana u Palati Republike, izabran je Odbor za proslavu Dana Republike Srpske, formirana Radna grupa za pripremu i realizaciju proslave Dana Republike, te usvojen preliminarni prijedlog Programa proslave Dana Republike koji obuhvata svečanu akademiju i svečani defile na Trgu Krajine.

U svim gradovima i opštinama Republike Srpske, kao i u Brčko Distriktu, Dan Republike Srpske biće obilježen na primjeren način, u skladu sa njihovim mogućnostima, te preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Prvoj sjednici Organizacionog odbora za proslavu Dana Republike Srpske 2021. godine, prisustvovali su i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, kao i predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE