• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Turbulentno u DNS: Tadić uputio otvoreno pismo pa smijenjen zajedno sa Popovićem i Jovičićem

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik DNS Nenad Nešić danas smijenio tri potpredsjendika stranke, Ognjena Tadića, Đorđa Popovića i Dragomir Jovičića.

 Turbulentno u DNS: Tadić uputio otvoreno pismo pa smijenjen zajedno sa Popovićem i Jovičićem Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Kako se navodi u obrazloženju odluke, ''oni s svojim javnim nastupima postupali suprotno uputstvima i preporukama Predsjedništva DNS", objavila je BN televizija.

Prethodno je Ognjen Tadić uputio Predsjedništvu stranke prijedloge odluka koje bi trebalo da se donesu na sljedećoj sjednici Predsjedništva stranke i analizirao je situaciju u DNS, predlažući određena rješenja.

Takođe, danas je objavljeno da je novoizabrani odbornik DNS-a u Bijeljini Savo Popić podnio krivičnu prijavu protiv Đorđa Popovića, koji je ministar saobraćaja i veza u Vladi RS, zbog navodnih prijetnji upućenih telefonom.

Popović je nešto kasnije sve ovo demantovao i poručuje "da na ovaj način predsjednik DNS-a Nenad Nešić pokušava da ga diskredituje."

"Nešić pokušava da me diskredituje, kako bi imao razlog za moju smjenu sa mjesta potpredsjednika stranke, sa ciljem da zadrži većinu u Predsjedništvu, koja je dovedena u pitanje. Jedan od načina da se održi na mjestu predsjednika DNS-a je smjena neposlušnih potpredsjednika, kako bi ga pozicija predsjednika DNS-a zaštitila od nadolazećih istražnih radnji i onih koje se uveliko vode protiv njega u nadležnim tužilaštvima", poručio je Popović za ATV danas ranije.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE