• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radović i SDS? Zvanična odluka u četvrtak

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Narodni poslanik Milan Radović u četvrtak će se oglasiti povodom političke sitacije u Narodnoj skupštini Republike Srpske i glasina o njegovom prelasku u Srpsku demokratsku stranku.

 Milan Radović u SDS odluka NSRS Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Pozivajući se na svoje zvore "Srpskainfo" je objavila da će Radović veoma brzo postati novi član Srpske demokratske stranke i da je sve već dogovoreno sa vrhom SDS, ali Radović se nije javio da potvrdi informaciju.

Mondo saznaje da će se Milan Radović u četvrtak zvanično oglasiti i saopštiti detalje u svom daljem političkom djelovanju.

Radović je na opštim izborima 2018. godine postao poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske sa osvojenih 9.233 glasa.

U februaru ove godine podnio je ostavku i napustio DNS. Nakon toga nije se oglašavao, a poslije lokalnih izbora najavio je ''povratak u politiku'' jer se pokazalo ''da građani traže promjene.''

Nakon izlaska iz DNS u Skupštini je djelovao kao samostalni poslanik, nastupajući prilično kritički prema vlasti kada su u pitanju ekonomske teme.

Saznajemo da je Radović imao ličnu dilemu da li da krene u stvaranje nove političke stranke, ili da se prikloni nekoj postojećoj i da je sada konačno ''prelomio.''

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE