• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanivuković: Dodik u izbornoj noći Mazalici lupao čvoke; Mazalica: Dodika te noći nisam ni vidio

Autor Brankica Spasenić

Skupštinska rasprava o prijedlogu budžeta RS za 2021. godinu danas je otišla u drugom smjeru, a u verbalni "okršaj" u skupštinskim klupama ponovo su ušli poslanici Draško Stanivuković (PDP) i Srđan Mazalica (SNSD).

 Stanivuković: Dodik u izbornoj noći Mazalici lupao čvoke; Mazalica: Dodika te noći nisam ni vidio Izvor: Mondo - Vedran Ševčuk

Stanivuković je u jednom momentu izjavio da je ponosan na svog oca koji je zajedno sa njim "ušao u bitku" spreman i da sve izgubi, a zatim dodao da su neki drugi, zbog gubitka izbora u Banjaluci, bili izrevoltirani,poput Milorada Dodika koji je "lupao čvoke" u izbornom štabu, precizirajući da je to uradio poslaniku Mazalici.

"Slatko sam se nasmijao. Mene otac rođeni nikada nije tukao i neće me niko tući. Što se tiče tih laži iz kanalizacije koje spominjete, to veče u izbornoj noći, Dodika ni vidio nisam. Bio sam posmatrač na izbornom mjestu, možete provjeriti", kazao je Mazalica.

Izjavio je i kako je u Stanivukovićevu kampanju uloženo oko dva miliona KM.

"Nećete to moći vratiti jer će skupštinska većina voditi svoju politiku. Kažete da mladi hoće da se vrate ovdje. Gdje su mladi iz onog autobusa iz vašeg izbornog spota? Jesu li se vratili?", dodao je.

Da Mazalica te noći nije bio u Glavnom izbornom štabu SNSD-a potvrdila je i poslanik Nataša Radulović (SNSD).

"Za ostale ne garantujem", dodala je.

U raspravu se uključio i ministar Srđan Rajčević (SNSD).

"Nemam namjeru da se valjam sa vama u medijskoj kanalizaciji i potpunom idiotluku. Ali imam namjeru da vidim kako ćete obavljati funkciju gradonačelnika najvećeg grada u RS i prvi posao će vam biti upravljanje gradom od 200.000 stanovnika", kazao je Rajčević.

Stanivuković im je ubrzo odgovorio:

"Sumnjali ste i u moju pobjedu, pa ja pobijedih. Vi ste svoj posao šefa Izborg štaba Banjaluka katastrofalno uradili, pa ste izgubili. Mislim da vam se vidi jedna čvoruga, a Mazalici još lakše", dodao je.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zalosno

Sramota me ko je gradonacelnik i sto ce grad 4 god u demagogiju, proteste i populizam i stagnaciju, a ne u nastavak velikog razvoja i decenijske velike projekte

Xy

@Zalosno Da jeste sramota, svi oni treba da se stide, ali narod nije imao izbora a trazio je promjenu. Sramota je i da nasa djeca, bez clanske karte, dobre veze ili dobrih para, ne mogu dobiti posao ni nakon 7 god na zavodu za zaposljavanje. Nije Stanivukovic kriv što mam djeca odose, nek se zapitaju oni koji 20 godina kroje istu politiku. Ne trebaju meni projekti koji ne daju kruha, a trpaju milione u dzepove onih koji ih prave. Svjedoci smo ekstremnog bogacenja pojedinaca i ekstremnig siromastva vecine. Suvise smo mlada drzava da bi imali toliko milionera, a ko zna mozda i milijardera. Ako postoji neko ko bi zaustavio korupciju i kriminal, uvijek cenimati glas postenog covjeka. Usput sam rodjeni Banjalucanin, 1,5 km od epicenta grada, a kad izadjem iz dvorista prvo ugazim u lokvu na putu. Toliko o prjektima u gradu.

Zole

@Xy daj nam objasni gdje je epicentar grada

Xy

@Zole Ako ne znate, to je Vaš problem. Vjerovatno ne biste shvatili ni da Vam objasnim.

Zole

@Xy Vjerovatno ne bi shvatio,bio sam loš učenik.Čitavo detinjstvo i mladost sam proveo tapkajući ulaznice ispred starog kina PALAS

MONDO REPORTAŽE