• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čubrilović o Inckovom pismu: Izjasnićemo se

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, Nedeljko Čubrilović, u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima navodi da je povelje sa odlikovanjima povodom 25. godišnjice NSRS dodijelio organizacioni odbor kao ad hok tijelo.

 Čubrilović o Inckovom pismu: Izjasnićemo se Izvor: Vedran Ševčuk/Mondo.ba

Navodi se da je kabinet predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske zaprimio pismo visokog predstavnika u BiH, Valentina Incka, koje je upućeno predsjedniku Narodne skupštine i klubovima poslanika, a u kome se inicira vraćanje povelja od određenih pojedinaca, koje im je, 24. oktobra 2016. godine, dodijelio Organizacioni odbor za obilježavanje 25 godina rada Narodne skupštine Republike Srpske.

"Riječ je o poveljama koje su dodijeljene pojedincima, institucijama i međunardnim organizacijama zaslužnima za rad Narodne skupštine Republike Srpske. Navedene povelje dodijelio Organizacioni odbor za obilježavanje 25. godišnjice postojanja i rada Narodne skupštine Republike Srpske, kao ad hok tijelo, koje su činili svi dosadašnji predsjednici Narodne skupštine, rukovodstvo Devetog saziva Narodne skupštine i šefovi klubova poslanika tog saziva," piše u Čubrilovićevoj izjavi.

Čubrilović na kraju zaključuje da će se o navedenom pismu izjasniti rukovodstvo i šefovi klubova poslanika u aktuelnom sazivu Narodnoj skupštini Republike Srpske kojima je upućeno pismo visokog predstavnika.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE