• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Zakon o ispitivanju porijekla imovine biće upućen svim parlamentarnim strankama

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da će ova stranka finalizovanu verziju zakona o ispitivanju porijekla imovine dostaviti svim parlamentarnim partijama u Srpskoj, koalicionim i opozicionim, kako bi se došlo do zajedničkog prijedloga koji bi bio upućen u NSRS.

 Dodik: Zakon o ispitivanju porijekla imovine biće upućen svim parlamentarnim strankama Izvor: Mondo - Vedran Ševčuk

Dodik je danas nakon sjednice Izvršnog komiteta SNSD-a u Banjaluci rekao da se taj zakon bazira na onome što Srbija već ima, sa specifičnostima vezanim za Republiku Srpsku.

"Intencija je da se zakonski reguliše ova oblast i interes nam je da postignemo što širi konsenzus prije rasprave u Narodnoj skupštini. Vjerujemo da će partije razmotriti dokument i nama dostaviti svoje mišljenje o tome. Bilo bi dobro da u tome učestvuju i opozicione politička partije, čime bi stvarili drugačiju amtosferu opšte podrške za donošenje ovog zakona", rekao je Dodik novinarima.

Dodik je naglasio da je SNSD spreman da na bazi ovog prijedloga razgovara i o rješenjima u samom zakonu, te da prihvati i one prijedloge koji odgovoraju samom cilju tog zakona.

Na sjednici Izvršnog komiteta bili su i potpredsjednici SNSD-a Željka Cvijanović, Radovan Višković, Nebojša Radmanović i Igor Radojičić, te generalni sekretar stranke Luka Petrović.

Sjednici su, između ostalih, prisustvovali članovi Izvršnog komiteta SNSD-a Nada Tešanović, Denis Šulić, Slavko Mitrović i Zoran Tegeltija. 

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE