• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Avaz: Građani BiH oduševljeni dolaskom Vučića

Autor Siniša Stanić

Sarajevski "Dnevni Avaz" komentariše sutrašnju posjetu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Sarajevu i prenosi neke od komentara čitalaca tog lista na najavljenu donaciju 10.000 vakcina za BiH...

 Avaz: Građani BiH oduševljeni dolaskom Vučića Izvor: Screenshot/Instagram

Političari u Bosni i Hercegovini građanima su priredili novu, u ovom slučaju potencijalno životno opasnu bruku - ostali smo jedina država u Evropi koja još uvijek nema vakcinu proti koronavirusa.

I dok političari za ovu sramotnu činjenicu nude nemušta opravdanja i međusobno svaljuju krivicu, susjedna Srbija je za to vrijeme uspjela nabaviti čak četiri vrste vakcina i druga je država u Evropi po imunizaciji.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sutra stiže u posjetu BiH, prilikom čega će donirati i 10.000 vakcina. Ovaj Vučićev potez direktan je šamar u lice i poniženje za nesposobne političare u BiH, ali i hvale vrijedan čin i gest srbijanskog predsjednika koji će na ovaj način barem donekle ublažiti štetu katastrofalne nesposobnosti naše zemlje.

Ovo prepoznaju i građani Bosne i Hercegovine koji u komentarima ispod "Avazovog" teksta redom pozdravljali Vučićev potez, ali i nisu krili razočerenje vlastima u BiH, navodi "Dnevni Avaz".

"Hvala Srbiji u ime bolesnih", "Trebali bi svi pljuvači prestati sa pljuvanjem", "Hvala gospodinu Vučiću, čovjek nije morao donijeti", "Naše političare neka je sramota"... neki su od komentara čitalaca koje prenosi sarajevski list.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE