• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNSD Stanivukoviću: Da vam je briga o građanima na prvom mjestu, ne biste dozvolili smeće na ulicama

Autor Dragana Božić

Banjalučki Gradski odbor SNSD-a saopštio je večeras da su zlonamjerne tvrdnje gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da je "grad zatrpan smećem zbog neusvajanja budžeta i da će se pogoršati higijena u gradu".

 SNSD poručio Stanivukoviću da ne manipuliše narodom Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

"Prljavo je jedino to da se koristite svim sredstvima kako biste pokušali da nametnete krivicu odbornicima partija koje čine većinu u Banjaluci. Da vam je briga o građanima i grad na prvom mjestu, ne biste dozvolili smeće na banjalučkim ulicama. Svjesno i namjerno i dalje manipulišete narodom", poručili su Stanivukoviću iz banjalučkog SNSD-a.

Iz Gradskog odbora SNSD-a navode da su ubjeđeni da bi preduzeća zadužena za higijenu grada nastavila da rade svoj posao dok se ne riješi situacija oko budžeta, kao i da je svima poznato da odvoz smeća iz domaćinstava neće stati, jer građani plaćaju tu uslugu.

"Još jednom Vas pozivamo da u svoje političke igre ne uvlačite narod, građane Banjaluke i da nađete rješenje i za odvoz smeća i sve druge probleme, jer Vi ste gradonačelnik, odnosno izvršna vlast", dodaje se u saopštenju.

Iz banjalučkog Gradskog odbora SNSD podsjećaju da je skupštinska većina nudila gradonačelniku nekoliko puta da se razgovara i dogovara na temu gradskog budžeta, koji je, kako su ocijenili, bio ozbiljan, dobar i sadržavao sve ono što je potrebno za funcionisanje grada, ali da je Stanivuković to odbio.
Iz Čistoće je danas za naš portal potvrđeno danas da se odvozi samo smeće iz domaćinstava, a javne površine ostaće neočišćene dok se gradske vlasti ne dogovore oko budžeta. Ili dok oni na kojima "svijet ostaje" ne odluče drugačije.

Pogledajte kako je danas izgledao park Mladen Stojanović...

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gagula

Ko poslije ovoga bude glasao za snsd, pravac psihijatrija

. Xy

Koji ste vi licemjeri...

MONDO REPORTAŽE