• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radović demantuje da je napao Tubina: "Možda je ton bio malo agresivniji"

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Poslanik Socijalističke partije Srpske u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milan Tubin rekao je da ga je poslanik SDS-a Milan Radović u skupštinskom restoranu pokušao fizički napasti i da mu je prijetio.

 Tubin prijavio da ga je Radović napao Izvor: Vedran Ševčuk /MONDO

"Pokušao je da me udari glavom, prijetio mi je i nazivao me pogrdnim imenima. Ovo je nedopustivo, ali neka se zna o kakom čovjeku i nasilniku je riječ. To je monstrum i zato pozivam nadležne službe da reaguju", rekao je Tubin u Narodnoj skupštini koji je prethodno rekao da Radović blokira razvoj Prijedora, a živi u Beogradu.

I poslanik SDS-a Davor Šešić rekao je da mu je Radović prijetio zbog njegove izjave u vezi sa kupovinom obveznica Nove banke, dok je Radović bio na njenom čelu.

On je poručio da se ne boji prijetnji stranačkog kolege.

"Samo sam tražio da Radović kaže koliko je Nova banka kupla obveznica prilikom izgradnje auto-puta Banjaluka-Gradiška. Može da prijeti, ali se toga ne bojim", rekao je Šešić.

Milan Radović  je kasnije danas rekao da je apsolutna neistina da je pokušao fizički napasti i udariti poslanika Socijalističke partije Srpske u Narodnoj skupštini Milana Tubina.

Radović je na konferenciji za novinare u Skupštini rekao da je neistina i da je u skupštinskom restoranu prijetio Tubinu.

"Rekao sam gospodinu Tubinu da nije u redu da me proziva i spominje na ličnoj osnovi. Možda sam to rekao u jednom agresivnijem tonu", naveo je Radović i dodao da je upravo Tubin sklon prijetnjama.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE