• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pećanac: Dolazak Benjamine Karić provokacija, njeni stavovi udar na Srpsku

Autor Dragana Božić

Odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka Bojan Pećanac, istakao je da je dolazak gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić u Banjaluku smatra provokacijom.

 Bojan Pećanac o dolasku Benjamine Karić u Banjaluku Izvor: YouTube/Screenshot

Kako je naveo, stavovi Karićeve ozbiljan su udar na inistitucije Srpske, njeno stanovništvo, svakog borca odbrambeno-otadžbinskog rata, porodica koje su u proteklom ratu izgubile svoje bližnje, prenosi ATV. 

Saopštenje prenosimo u cijelosti:

Povodom dolaska novoizabrane gradonačelnice Benjamine Кarić imam moralnu obavezu da dam komentar. Кao odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banja Luka, ja, Bojan Pećanac, imam dužnost, prije svega, kao građanin Srpske i Banjaluke da kažem svoj, ali i stav Кluba odbornika SNSD-a u Skupštini grada Banja Luka.

Benjamina Кarić kao gradonačelnica Sarajeva glasno, odmah po izricanju drugostepene presude generalu Mladiću pohrlila je na društvenu mrežu Fejsbuk kako bi brže - bolje likovala sramnu presudu u kojoj su svako pravo i pravda pregaženi.

Кarićeva se tu nije zaustavila. Sa napadima na Srbe nastavila je tako što je podržala sramnu Rezoluciju o Srebrenici, koja je prije nekoliko dana izglasana u Parlamentu Crne Gore.

Stavovi gostiju kao što je Кarićeva nisu podržani u Republici Srpskoj i smatraju se direktnim udarom na institucije Republike Srpske, njenog stanovništva, svakog borca odbrambeno-otadžbinskog rata, porodica koje su u proteklom ratu izgubile svoje bližnje, te svakog djeteta kojem smo dužni reći istinu o propagandi koju Sarajevo plasira o srpskom narodu.

Naš stav je jasan. Svako ko dira u institucije i narušava integritet Republike Srpske treba da zna da nećemo pognuti glave, ćutati i dopustiti da drugi pišu srpsku istoriju i odlučuju o njenoj budućnosti.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Срб

Млади господине питај свог предсједника како је дошао на власт, питај гдје је јасеновачка архивска грађа, шта договара са бакиром и човићем, питај и предсједницу за поријекло, хајде...

Zole

Bilo kakav korak ka normalizaciji odnosa Banjaluke i Sarajeva je za SNSD je udar na temelje RS. Dosta je više i vas i vaše demagogije

Petar

@Zole Koja normalizacija odnosa, uvijek jednostrano i uvijek su nas izdigli, vi stvarno mislite da je moguc zajednicki zivot sa ljudima kojima je bitan samo jedan cilj da nema Srba, ne zivite u zabludi to se nikad nece promjeniti

Zole

Ko si sad pa ti

.,

Drasko i Benjamina,kec na desetku.

MONDO REPORTAŽE