• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukovodstvo Srpske sutra na sastanku s Vučićem

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Rukovodstvo Republike Srpske sastaće se sutra u Beogradu sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

 Rukovodstvo Srpske sutra na sastanku s Vučićem Izvor: ZORAN ZESTIC/FOTO TANJUG

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će rukovodstvo Republike Srpske, zajedno sa liderima parlamentarnih stranaka sa sjedištem u Srpskoj, razgovarati sutra sa rukovodstvom Srbije u Beogradu o složenoj političkoj situaciji u BiH.

Osim o političkoj situaciji, trebalo bi da bude razgovarano i o nastavku realizacije ključnih projekata koje Srpska sprovodi zajedno sa Srbijom, poput Hidro-elektrane "Buk Bijela", izgradnje auto-puta od Bijeljine do granice na Rači, ali i o izgradnji Aerodroma Trebinje.

Dodik je rekao za RTRS da će prvo biti održan sastanak delegacije Srbije, predvođene predsjednikom Aleksandrom Vučićem, sa zvaničnicima Srpske, a potom i sa predstavnicima političkih partija iz Republike Srpske.

"Prvo imamo sastanak u Vili `Mir` u 12.00 časova. Sastanak rukovodstva na nivou srpskog člana Predsjedništva, predsjednika Republike Srpske, Vlade i Narodne skupštine Republike Srpske, te ministara koji su zaduženi za određene oblasti, a poslije i sastanak sa predstavnicima političkih partija iz Republike Srpske i vlasti i opozicije", rekao je Dodik.

Zvaničnici Republike Srpske i Srbije sutra uveče će u beogradskom naselju Busije prisustvovati i obilježavanju Dana sjećanja na stradale i prognane Srbe u hrvatskoj oružanoj akciji "Oluja".

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE