• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ATV: Naša novinarka bila izložena verbalnom linču na Stanivukovićevom skupu

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Uređivački kolegijum ATV-a objavio je saopštenje u kojem navode da najoštrije osuđuju, kako navode, "verbalne napade na ekipu ATV-a" tokom događaja koji je ispred RTRS-a organizovao gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković.

 241751955_290223089123812_5332032989040094983_n Izvor: MONDO

"Naša novinarka bila je izložena histeriji i verbalnom linču okupljenih koje gradonačelnik Stanivuković niti jednom nije opomenuo. Naša ekipa radila je svoj posao i postavljala konkretna pitanja koja se, očigledno, nisu dopadala Drašku Stanivukoviću i onima koje je okupio iz samo njemu znanih razloga. Za sve što je doživjela novinarka i snimatelj ATV-a, odgovornim smatramo gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića. Zahvaljujemo kolegama iz ostalih medijskih kuća koji su našoj ekipi dali podršku," objavila je ATV na svom sajtu.

U tekstu koji je objavljen ranije navodi se da su "Stanivukovićeve pristalice i verbalno napale novinarku ATV-a dok je Stanivuković svemu svjedočio i još potpirivao masu."

"Džentlmen Stanivuković, novinarku ATV-a izložio je linču mase koju je okupio kako bi izbjegao odgovore na postavljena pitanja. Ovim potezom jasno je dao do znanja da pojedini mediji i novinari nisu dobrodošli na njegovim obraćanjima, odnosno da mu ne prija atmosfera u kojoj nije sve po njegovom," tvrde u ATV, uz video snimak sa događaja:

Video snimak sa skupa ispred RTRS.
Izvor: You Tube

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE