• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjaluka: Dvije stranke najavile svečani defile kroz centar grada

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Stranka Ujedinjena Srpska i Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) najavile su da će danas, povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, organizovati svečani defile u Banjaluci.

 Svečani defile u Banjaluci Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Iz Ujedinjene Srpske juče je najavljeno da će danas u 15.45 časova ispred Narodnog pozorišta u Banjaluci krenuti defile sa zastavama Republike Srpske i Srbije i velikom zastavom dužine 70 metara koja će se nositi od Narodnog pozorišta do Trga Krajine. Ovom događaju će prisustvovati predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić i rukovodstvo stranke.

Jutros je iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata najavljen defile koji će krenuti u 15.00 časova od zgrade Vlade Republike Srpske i nastaviti se do Trga Krajine.

"Defileu će se pridružiti predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić, kao i ostali funkcioneri i koalicioni partneri," saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD-a.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Svaki iole značajan datum za srpski narod ovi iz vladajućih stranaka opogane stranackim aktivnostima

1

Danas su nam rekli da bi trebalo da izadjemo na defile, sastanak kod zgrade TV-a, sto vise ljudi ide bice bolje, zbog imidza drzavnih institucija. Ako ode neko ranije s defilea bice evidentiran, pa sankcionisan. Kilometarska je zastava, obgrlili ju ljudi, na pocetku zastave pise snsd, dijele crvene kackete i male zastavice, majice snsd. Ispade da su oni koji su tu u snsd, a sigurno ih vise od pola nije ni u jednoj stranci, znam po mojim kolegama koji su otisli, jer se boje za posao, radnici su na odredjeno.

MONDO REPORTAŽE