• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Gradonačelnik Bijeljine da otkloni zastoje ili slijedi odluka o opozivu

Autor Dušan Volaš

Najviše rukovodstvo SNSD-a i predstavnici koalicije "Dogovor za Bijeljinu" pozvali su bijeljinskog gradonačelnika LJubišu Petrovića da što prije otkloni sve zastoje i blokade u gradu ili će na sastanku 15. oktobra odlučiti o pokretanju pitanja njegovog opoziva.

 Dodik: Gradonačelnik Bijeljine da otkloni zastoje ili slijedi odluka o opozivu Izvor: Grad Bijeljina

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je novinarima da su danas na sastanku sa koalicijom "Dogovor za Bijeljinu" pozvali gradonačelnika Bijeljine da što prije otkloni sve zastoje i blokade vezane za provođenje odluka i planova koji su ranije doneseni za razvoj grada.

Dodik je naveo da je od gradonačelnika zatraženo da se uputi u efikasnije rješavanje infrastrukturnih problema nego što je to bilo do sada, te su ga pozvali i na razgovor o tome.

"Ukoliko se to ne uradi u narednih 15-ak dana, koalicija `Dogovor za Bijeljinu`, ojačana predsjednicima političkih partija na republičkom nivou koje čine tu koaliciju, sastaće se 15. oktobra u Bijeljini i odlučiti da li će pokrenuti pitanja opoziva gradonačelnika", rekao je Dodik.

Sastanku, održanom u Banjaluci, su pored Dodika prisustvovali potpredsjednici SNSD-a Željka Cvijanović i Radovan Višković, generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović, te predstavnici koalicije "Dogovor za Bijeljinu".

(Mondo/Srna)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE