• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik pokazao stenogram razgovora sa Eskobarom: J*** mi se za sankcije!

Autor Brankica Spasenić

Lider SNSD-a i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik danas je na konferenciji za novinare pokazao stenogram jučerašnjeg razgovora sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara Sjedinjenih Američkih Država, zaduženim za zapadni Balkan, Gabrijelom Eskobarom.

 Milorad Dodik pokazuje stenogram. Izvor: Mondo - Brankica Spasenić

Istakao je da nije imao namjeru da izlazi u javnost sa detaljima tog razgovora, ali da će to učiniti nakon što je Ambasada SAD izdala svoje saopštenje.

Dodik je naveo da mu je Eskobar rekao: „Moram ti reći da su nove sankcije prema Balkanu predviđene ne samo za one koji opstruišu napredak, nego i one koji imaju koristi od toga“.

Zatim je rekao da ne može javno izreći šta mu je on odgovorio, te je pokazao stenogram u kojem stoji njegov odgovor: „J*** mi se za sankcije. To sam prošao već. Ako hoćeš sa mnom razgovarati nemoj mi prijetiti“.

„Ovo ću koristiti uvijek u personalnim razgovorima sa svim takvim koji misle da mogu nama ovdje da prijete sankcijama. Odgovorio sam veoma precizno i jasno“, naglasio je danas Dodik.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gradsko dijete _s Lauša

Meni je dosta i rata i sankcija,svaka godina sve gora,pa daj malo mora,planina,druzenja...daj malo vise od zivota.Dosta vise!Ne znas ti gospodine ni sta su sankcije,ni sta je nasut rezervar goriva,niti ić po fasungu u market,ti si gospodine izgubio svaki kontakt sa običnim narodom.Toliko....

MONDO REPORTAŽE