• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Zalagaću se da bude smijenjen svako ko je pod istragom tužilaštva

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjednik SNSD rekao da će se zalagati da svako onaj za koga tužilaštvo uputi bilo kakav zahtjev za istragu o zloupotrebama položaja ili nekim drugim radnjama istog trenutka, kada se taj zahtjev uputi policiji, bude smijenjen sa funkcije koju obavlja.

 Dodik o smjeni Pavlovića i istragama tužilaštva Izvor: Mondo - Vedran Ševčuk

Komentarišući današnji poziv za smjenu gradonačelnika Prijedora koja se i dogodila, Dodik je rekao da je ono što se moglo vidjeti u javnom prostoru - odnosi se na fotografije koje su ''procurile'' - za njega moralno neprihvatljivo, politički neodrživo.

Dodik vjeruje da njegova stranka ponovo u Prijedoru može doći do mjesta gradonačelnika, što su bili i uradili poslije 15-ak godina.

"Na kraju krajeva, dobili ili ne dobili gradonačelnika, ovo što je on (Pavlović) uradio je neprihvatljivo za mene lično i za partiju koju ja vodim", istakao je Dodik.

Dodik smatra da je javni prostor totalno "kontaminiran milionima gluposti koje na neki način apsorbuju vjerovatno mlađe generacije," ali da oni koji smo vaspitani na nekim drugim moralnim vrijedostima još drže do tog morala u politici.

Na pitanje da li će biti smijenjeni i drugi koji su pod istragom, Dodik je naveo da će ovih dana pokušati da u stranci razviju mehanizam, mada je to surovo, jer niko nije kriv dok se to ne dokaže.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE