• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rješenje za komunalne probleme: Ilić očekuje da Stanivuković predloži relokaciju sredstava

Autor Nikolina Damjanić

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić očekuje da na predstojećoj sjednici gradskog parlamenta gradonačelnik Draško Stanivuković predloži realokacije određenih sredstava u gradskom budžetu kako bi se riješili tekući komunalni problemi.

 Rješenje za komunalne probleme: Ilić očekuje da Stanivuković predloži relokaciju sredstava Izvor: Mondo - Vedran Ševčuk

Ilić je naveo da će se u ponedjeljak, 29. novembra, sastati skupštinski Kolegijum za sazivanje 10. redovne sjednice, na čijem dnevnom redu će se naći i rebalans budžeta za ovu godinu.

"To je dokument koji već neko vrijeme čekamo, a na samoj sjednici očekujem i realokacije koje će predložiti gradonačelnik kako bi se riješili i otklonili tekući problemi u gradu", rekao je Srni Ilić.

On smatra da je takvo nešto jako važno u ovom momentu, s obzirom na to da je čuo da će grad imati određene probleme sa zimskom službom.

Ilić je demantovao i navode da je želja skupštinske većine da opstruiše rješavanje ovih problema u funkcionisanju grada.

"Cilj nam je da prijedloge za realokaciju usvojimo i da Banjaluku uvedemo u miran kraj godine, bez tekućih komunalnih problema, jer Banjaluka ima dovoljno novca da ti problemi budu riješeni", rekao je Ilić.

Podsjećamo, gradonačelnik Draško Stanivuković se već nekoliko puta žalio da zbog blokada skupštinske većine nema dovoljno sredstava za osnovno funkcionisanje Grada.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE