• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Naređeno otvaranje vreća sa glasačkim listićima sa četiri izborna mjesta u Prijedoru

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Centralna izborna komisija (CIK) BiH naredila je danas otvaranje vreća sa glasačkim materijalom i brojanje glasačkih listića na četiri biračka mjesta za nivo gradonačelnika Prijedora, radi pravilnog objedinjavanja utvrđenih izbornih rezultata u Prijedoru.

 Naređeno otvaranje vreća sa glasačkim listićima sa četiri izborna mjesta u Prijedoru Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Centralna izborna komisija (CIK) BiH naredila je danas otvaranje vreća sa glasačkim materijalom i brojanje glasačkih listića na četiri biračka mjesta za nivo gradonačelnika Prijedora, radi pravilnog objedinjavanja utvrđenih izbornih rezultata u osnovnoj izbornoj jedinici Prijedor.

Riječ je o biračkim mjestima 009B085, 009B061, 009B035 i 009B023C.

Povezano

Gradska izborna komisija Prijedor podnijela je zahtjev za otvaranje vreća i pravilno objedinjavanje utvrđenih rezultata za četiri biračka mjesta, s obzirom na to da je nakon unosa i kontrole rezultata utvrđena nepravilnost, jer broj glasačkih listića u glasačkim kutijama nije jednak ukupnom broju svih glasačkih listića, saopšteno je iz CIK-a.

O pravilnom objedinjavanju utvrđenih izbornih rezultata Gradska izborna komisija Prijedor obavijestiće akreditovane posmatrače rada izborne komisije, navedeno je u saopštenju.

Na jučerašnjim prijevremenim izborima za gradonačelnika Prijedora, prema preliminarnim podacima, pobijedio je kandidat SNSD-a Slobodan Javor sa 13.076 ili 53,42 odsto glasova, a kandidat koalicije "Za naš Prijedor - DNS-SDS-PDP" Goran Predojević osvojio je 9.965 ili 40,71 odsto glasova birača.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE