• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik najavio otkrivanje kompromitujućih informacija o opoziciji 

Autor Nikolina Damjanić

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik najavio je interesantno otkriće narednih mjeseci, istakavši da ovih dana otkrivaju da neki koji su uhapšeni jer pripadaju narko-kartelima u RS tvrde da su SDS-u i opoziciji davali ogroman novac za izbore 2018. godine.

 Milorad Dodik u Narodnoj skupštini Izvor: Mondo - Vedran Ševčuk

"Biće to interesantno otkriće narednih mjeseci... Imali smo indicije koje su se pokazale tačnim, oni koji su se hvalili ranije da su davali velike doprinose SDS-u, tri miliona, a nešto se pominjali i da su davali PDP-u", rekao je Dodik za "Nezavisne novine".

On vjeruje da će te informacije veoma brzo biti potvrđene, pa neka demantuje SDS, odnosno Mirko Šarović, čiji je snimak pomenuo kako, dok čeka rezultate SDS-a, sjedi sa ljudima koji su višestruke ubice, a danas su na potjernicama Interpola.

"Ima u SDS-u poštenih ljudi. Krivo mi je što ih je na put izdaje zaveo takav ološ koji je spreman da koristi novac od narkotika i koji okuplja ubice oko sebe da bi preuzeli vlast. Na šta bi ličila ova država onda? To je sad problem koji mi imamo. Nemamo mi drugih problema ovdje", rekao je Dodik.

Godinu na izmaku je ocijenio kao neizvjesnu, ali je istakao da su ostvareni određeni uspjesi i rezultati, da se pokazalo da se mogu očuvati stabilna ekonomije i investicije, mada je pandemije odredila svakodnevni život.

"Republika Srpska se pokazala vitalnom zajednicom koja je mogla da odgovori na sve te vrste izazova iako su je faktori na na niovu BiH i dijelom globalnog svijeta pokušali da ospore", rekao je Dodik.

Dodik je istakao da će Novu godinu obilježiti i izbori, što će biti važno jer je Republika Srpska pokazala svoju demokratsku zrelost da sprovodi demokratske i fer izbore, dok oni koji konstantno gube sve četiri godine između izbora pokušavaju da prljaju.

"Naš narod ima dovoljno demokratske svijesti da učestvuje u političkom procesu. Potpuno sam uvjeren da će tako biti i sljedeće godine", istakao je Dodik i dodao da imaju bolje kandidate od opozicije za izbore koji će pobijediti kao što to uvijek i čine.

Prema njegovi riječima, Republika Srpska će dobiti novu staru vlast jer je to za nju najbolje zato što će u 2022. godini biti borba za ustavni status Srpske.

"Vjerovatno nećemo moći baš u svemu zabilježiti uspjeh ali ćemo sigurno da ojačamo kapacitete Republike Srpske. Potpuno sam uvjeren da ćemo na kraju tog puta moći da izađemo pred naš narod i kažemo šta smo uradili i da je to dobro za nas", istakao je Dodik i dodao da je dobro da se riješi pitanje pravosuđa, indirektnih poreza i imovine.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE