• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Komšić i Džaferović čestitali Božić

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić i član Predsjedništva Šefik DŽaferović uputili su čestitku NJegovom visokopreosveštenstvu mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu i svim pravoslavnim vjernicima u BiH povodom pravoslavnog Božića.

 Komšić i Džaferović čestitali Božić Izvor: Anadolija/Samir Jordamović

Komšić je poželio svima koji slave da najradosniji hrišćanski praznik provedu u dobrom zdravlju, miru, blagostanju i harmoniji, sa porodicom i prijateljima, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

"Božić je vrijeme radosti i darivanja, ali i vrijeme kada treba da potaknemo jedni druge na promovisanje uzajamnog poštovanja, solidarnosti i tolerancije. Ovaj praznik je prilika da inspirišemo jedni druge u kreiranju prosperitetnijeg i bezbjednijeg društva, da njegujemo tradiciju i običaje", navedeno je u Komšićevoj čestitki.

DŽaferović je mitropolitu Hrizostomu, sveštenstvu Srpske pravoslavne crkve i pravoslavnim vjernicima čestitao Božić, uz želju da ga provedu u dobrom zdravlju, sreći i veselju.

"Božić je praznik koji simbolizuje nadu i vjeru u bolje sutra, te osnažuje duhovnu snagu u srcima vjernicima i obnavlja povjerenje među ljudima. Neka se božićna atmosfera mira i ljubavi prelije iz porodičnih domova na cjelokupno društvo i neka praznični dani budu u duhu viševjekovne multikulturalne tradicije, međusobnog poštovanja i razumijevanja”, poručio je DŽaferović.

Božićnu čestitku uputila je i ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Bisera Turković, uz želje da prazničke dane provedu u dobrom zdravlju, sreći i blagostanju.

Povezano

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mi

Nek svi čestitaju ali ona Turkicka,nikako.Bez imalo karaktera je baba.

Jo

Kome?Da nisu možda Oriću i njegovim ubicama.

MONDO REPORTAŽE