• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mektić odgovorio Košarcu: Karijeru je počeo otuđujući ciglu i crijep od vjerskih objekata

Autor Nikolina Damjanić

Bivši ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić odgovorio je na kritike ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa Staše Košarca upućene predsjedniku SDS-a Mirku Šaroviću, zbog njegovih navoda da je Republika Srpska postala utočište kriminalnih grupa.

 dragan mektić odgovorio staši košarcu Izvor: MONDO/ Vedran Ševčuk

Mektić kaže da Staša Košarac nema pravo da drži pridike predsjedniku SDS-a jer sam nije učestvovao u stvaranju Republike Srpske kao i zbog, kako navodi, “nezakonitih radnji koji se vezuju za njegovo ime”.

„Karijeru je počeo otuđujući ciglu i crijep od vjerskih objekata po Istočnom Sarajevu. Fiktivno je registrovao firmu za proizvodnju rakije, mada je u stvari hemijskim procesima izbacivao razne vrste takvih proizvoda i koristio svoj položaj kako bi ugostitelje prisiljavao na njihovu kupovinu. Nedavno smo mogli iz medija čuti da nelegalno koristi struju“, navodi Mektić.

Dalje navodi da je Republika Srpska za vrijeme SNSD-a postala utočište za kriminalce iz Srbije koji rade protiv predsjednika Aleksandra Vučića.

„Treba podsjetiti da je prošle godine na Jahorini boravila supruga Radoja Zvicera, Tamara Zvicer, supruga čovjeka koji je planirao atentat na predsjednika Vučića. Pored Tamare Zvicer na Jahorini su prošle godine boravili brojni članovi Kavačkog klana“, zaključio je Mektić.

Pročitajte i ovo:

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE