• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Da su danas izbori, SNSD bi osvojio 34.9 odsto glasova, Crnadak tvrdi da su podaci lažni

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je na pres konferenciji u Banjaluci da ova partija, prema istraživanjima koje je on vidio, ima podršku 34,9 odsto onih koji bi izašli na izbore.

 Dodik: Da su danas izbori, SNSD bi osvojio 34.9 odsto glasova, Crnadak tvrdi da su podaci lažni Izvor: Mondo - Vedran Ševčuk

"Cijela opozicija ima ukupno 28 odsto podrške", rekao je Dodik, ne navodeći izvor istraživanja, ali je pojasnio da su jako relevantna.

Dodik naglašava da zbiru SNSD-a treba dodati još koalicione partnere, koji , kako je rekao nije mali, čime je jasno da je podrška vladajućoj strukturi u Republici Srpskoj ozbiljna i SNSD je spreman za izbore, prenosi Faktor.

Dodik je pojasnio da je riješeno pitanje skupštinske većine u Prnjavoru i Višegradu te da načelnici iz SNSD-a mogu da nastave svoj posao u jednoj stabilnoj političkoj atmosferi.

"Ostaje još da vidimo šta ćemo u Novom Goraždu i Trnovu te pitanje Drvara i pokrenutog opoziva nečalenika opštine Dušice Runjić iz SNSD-a i tu ćemo vidjeti kako će se odnositi prema pojedinim dosadašnjim partnerima", rekao je Dodik.

Zaključio je da je SNSD napravio i značajan iskorak i na društvenim mrežama gdje bio u zaostataku za opozicijom te pohvalio banjalučki odbor SNSD-a u tom pogledu.

Pogledajte konferenciju za novinare:

"Podaci koje je danas iznio Milorad Dodik o podršci koju SNSD ima u Republici Srpskoj su lažni i služe samo da se ohrabre SNSD-ovi lokalni odbori, jer i ptice na grani znaju da SNSD i njihovi partneri broje svoje poslednje dane na vlasti", rekao je narodni poslanik i potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Crnadak kaže kako se oko njih se steže obruč korupcije, kriminala i narodnog nezadovoljstva i samo je pitanje da li će izgubiti vlast 2. oktobra na izborima ili možda i ranije.

"Da SNSD zaista ima onoliku podršku o kojoj je govorio Dodik, oni bi sa svojim skupštinskim većinama u Banjaluci i Bijeljini išli na opozive gradonačelnika, što nisu uradili i neće, jer im je rejting najniži u posljednjih 20 godina", kaže Crnadak.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE