• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radović odgovorio Begiću: Kome si slao snimak?

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Poslanik i predsjednik GO SDS u Banjaluci, Milan Radović, rekao je da je Ivan Begić pokušao javno da ga diskredituje iznoseći niz neistina i optužbi na njegov račun.

 Milan Radović odgovorio Begiću Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

"Odgovorno tvrdim da se radi o pokušaju manipulacije javnošću i spreman sam da dam izjavu nadležnom tužilaštvu vezano za njegove optužbe. Žao mi je što je Begić pao na tako niske grane pa pokušava da okrivi druge ljude za ono što je sebi dozvolio, a ustvari ne može da prihvati odgovornost za svoje postupke", prokomentarisao je Radović optužne koje je Begić iznio na pres konferenciji.

Radović tvrdi "da svi koji ga poznaju dobro znaju da nikada i nikome ništa nažao ne bi učinio".

"U životu čovjek mora da se drži principa i da drži neki nivo, a moji principi su dobro poznati i priznati u poslovnom svijetu. Javno iznošenje neistina na moj račun jeste maliciozni pokušaj stvaranja sažaljenja ljudi. Umjesto toga, kao neko ko je bio odbornik PDP-a, ostao je dužan da odgovori na dva veoma važna pitanja: Zašto se sam snimao sa svojim telefonom? Kome i kada je taj snimak poslao jer je očito da mu niko nije mogao skinuti snimak sa njegovog privatnog telefona?", pitao je Radović.

Bivši odbornik u Skupštini grada Banjaluka Ivan Begić optužio je danas za više kriminalnih djela, među kojima i ucjenu, narodnog poslanika Milana Radovića i još nekoliko pojedinaca.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE