• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trivić o Begićevim tvrdnjama: Lične i netačne konstrukcije o mojoj kandidaturi

Autor Dušan Volaš

Jelena Trivić, poslanik Partije demokratskog progresa u Narodnoj skupštini Republike Srpske, odbacila je navode koje je danas iznio u javnost bivši odbornik te stranke u Skupštini grada Banjaluka Ivan Begić.

 Trivić o Begićevim tvrdnjama: Lične i netačne konstrukcije o mojoj kandidaturi Izvor: MONDO/Jelena Trivić (selfi)

Ona je na svojoj Facebook stranici objavila da nikada tokom svoje političke karijere niti u privatnom životu ni učestvovala u bilo kakvim spletkama kojima je cilj diskreditacija drugih osoba, ma ko da su.

"Svoje stavove iznosim javno, jasno i precizno. Što se tiče istupa Ivana Begića danas, kojeg sam podržala kada je bio najžešće napadan, želim samo da kažem sledeće - to su njegove lične i netačne konstrukcije koje se odnose na moju kandidaturu, a da li će ih i kako dokazivati, njegova je lična stvar", objavila je Trivić.

Tvrdi da je Begićevi izrečeni stavovi uošte ne dotiču, jer su, kako je navela, izvan političkog diskursa na koji je fokusirana.

"To je borba protiv korupcije, borba za vladavinu prava, borba za narod i ostajem potpuno posvećena tom cilju, tim više jer me je Predsjedništvo PDP jednoglasno kandidovalo za jednu od pojedinačnih funkcija na predsedstojećim opštim izborima", napisala je Jelena Trivić.

"PDP nema nikakve veze sa njegovim današnjim istupom"

Iz PDP-a su prethodno saopštili da su Begićevi navodi lični i da nemaju veze sa tom strankom.

Portparol PDP-a Anja Petrović je u pisanoj izjavi istakla da je Begić prije skoro dva mjeseca podnio ostavku na sve pozicije u stranci i da PDP nema nikakve veze sa njegovim današnjim istupom.

"Očekujemo da istražni organi rade svoj posao i na čistac dovedu čitav slučaj koji traje još od septembra prošle godine", naglasila je Petrovićeva.

Bivši odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka Ivan Begić saopštio je danas na pres konferenciji ispred NSRS da su ga ucjenjivali narodni poslanik SDS-a Milan Radović, novinar i aktivista Stefan Blagić, Goran Kos, vlasnik "Media Marketa", te Njegoš Tomić, a iznio je i optužbe protiv Jelene Trivić iz PDP-a.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaaa

Ambiciozna smaracica.

MONDO REPORTAŽE