• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lideri opozicije: Uz "We are the champions" i pirotehniku poslali smo poruku SNSD-u

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Sinoć je u Banjaluci održana Izborna skupština gradskog Srpske demokratske stranke. Skupu su prisustvovali opozicioni lideri u Srpskoj, a iz SDS-a je povodom događaja stiglo veoma nadahnuto saopštenje.

 Opozicija Izvor: SDS

Saopštenje, uz poslatu fotografiju političara opozicije kako se drže za ruke, naglašava kako u ovom političkom bloku (više) nema sukoba.

"Sinoćna veličanstvena slika sa Izborne skupštine SDS Banjaluka, na kojoj su Jelena Trivić, Draško Stanivuković, Milan Radović, Mirko Šarović i Nebojša Vukanović, držeći se za ruke uzdignute visoko u vis uz pjesmu – We are the champions i pirotehnički šou u prepunoj Kristalnoj sali hotela 'Bosna', najbolja je poruka SNSD vlasti i režimskim medijima da su uzaludni bili njihovi posljednji aduti i trzaji da pocijepaju opoziciju iznutra", saopšteno je iz SDS-a.

Nastavlja se u istom tonu i sa još više emocija da "iskrene i od srca poruke i čestitke" koje su Milanu Radoviću na izboru za šefa banjalučkog SDS, uputili Trivićeva, Stanivuković, Vukanović i Šarović i ovacije koje su oni doživjeli od članova SDS "najbolje govore da opozicija jedinstveno i nepokolebljivo juriša na preuzimanje vlasti od uzdrmanog i posrnulog SNSD-a".

"Treba svakako istaći i sinoćnju podršku i predsjednika Gradskog odbora SPS Banjaluka Saše Kondića, Saše Lazića - Mede iz pokreta 'Banja Luka zove', kao i Radislava Jovičića, šefa banjalučkog DNS, koji je iz objektivnih razloga bio spriječen da prisustvuje ovom skupu, ali je na pomen njegovog imena burno pozdravljen od nekoliko stotina SDS-ovaca prisutnih u sali", navodi se uz završni opis kao sa koncerta, da se hit pjesma "We are the champions - orila do duboko u noć u Banjaluci".

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Banjalučanin

Pa kako nema Selaka i Nesica oni su najjača karika

MONDO REPORTAŽE