• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukanović o kandidaturi Jelene Trivić: Prvi sam je predložio

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović podržao je danas ozvaničenu kandidaturu Jelene Trivić za naredne izbore i dodao da se nada da će u naredna dva mjeseca biti postignut dogovor opozicije oko drugog kandidata.

 Nebojša Vukanović o kandidaturi Jelene Trivić Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Vukanović, lider liste "Za pravdu i red" i poslanik Kluba Srpske demokratske stranke (SDS) napomenuo je da je on prvi javno predložio da Trivićeva (PDP) treba da bude kandidat.

"Ja sam prvi u javnosti rekao da Jelena Trivić treba biti jedan od kandidata i mislim da sam ja presjekao kad sam objavio da je ona prepoznatljiva kao nepokolebljivi opozicionar i stručnjak i zato smatram da sam jednim dijelom zaslužan", rekao je Vukanović za Mondo.

Povezano

Previđajući ko će biti drugi jedinstveni kandidat opozicije Vukanović kaže kako je siguran da će opozicija polako posložiti redove i u saradnji i dogovoru predložiti nekoga ko bi sigurno mogao biti pobjednik. 

Ponovio je da sebe ne želi da nameće, a da sa SDS ima korektan i partnerski odnos te da je za stranku sigurno bio efikasniji od mnogih drugih.

"Biće dovoljno vremena i razmijevanja da se kockcice poslože. Sigurno da SDS sebi uzima presudnu ulogu u tome ko bi trebao biti drugi kadnidat jer stranka ima snagu i infrastrukturu koja je potrebna da 'odbrani' izbornu volju građana na dan izbora. Ne želim da se namećem, ali sam definitivno neko ko bi mogao da bi uradi mnogo toga, jer sam kao poslanik nametnuo mnoge teme i način borbe i tako stekao veliko povjerenje građana. Ako odluče da to budem ja - prihvatio bih", kaže Vukanović.

Najavio je da će opozicija u naredna dva mjeseca znati ime kandidata i upozorio da se" režim pribojava da ne nađu dobitnu kombinaciju".

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE