• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đajić očekuje od Stanivukovića da podnese ostavku

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

U SNSD nisu htjeli da odgovore na pitanje da li će pokrenuti opoziv gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića, ali prevashodno očekuju da on sam podnese ostavku nakon izbora za mjesne zajednice, rečeno je na današnjoj pres konerenciji u Banjaluci.

 Đajić očekuje od Draška Stanivukovića da podnese ostavku Izvor: Vedran Ševčuk, mondo.ba

''Мi očekujemo da gradonačelnik podnese ostavku, a ako ne - mi vjerujemo da će narod na tome insistirati - a mi moramo slijediti volju naroda", rekao je Đajić na pitanje o eventualnom pokretanju opoziva gradonačelnika Banjaluke.

Na pitanje da li Stanivukoviću ostavljaju određeni rok za ostavku, Đajić je ponovio kako smatra ''da je narod pokazao šta misli o Stanivukoviću'' i da će ga ''narod otjerati".

"PDP i ljudi oko njih nisu sposobni da vode grad i to treba da prepuste pametnijim, sposobnijim i obrazovanijim", smatra Đajić.

Odbornik Ujedinjene Srspke u Skupštini grada Banjaluka, Neven Stanić, rekao je da je ova stranka napravila ubjedljivo najbolji rezulatat, ako poredimo neke prethodne rezultate što se tiče savjeta mjesnih zajednica.

"Jasno je da je US dala veliki doprinos u pobjedi za članove mjesih zajednica, mi se tako i osjećamo. Mi smo druga partija po broju članova u mjesnim zajednicama", rekao je Stanić i dodao da kao koalicija odlično sarađuju.

Saša Čudić, potpredsjednik Skupštine grada, obratio se skupštinskoj opoziciji riječima "Tražili ste, gledajte".

"Građani su dali jasnu poruku da skupštinska većina radi svoj posao dobro, da Banjaluka nije grad idejnih rješenja već konkretnih. Dali su jasnu poruku da Banjaluka neće imaginarne priče i isprazne poruke, već konkretna rješenja. Jedinstvo koje smo mi pokazali juče će i u budućnosti biti naša trajna odrednica", rekao je Čudić.

Slobodan Stanarević, odbornik DEMOSA, rekao je da su mediji i građani svjedoci ozdravljenja grada Banjaluka, a dao je dosta slikovit opis situacije.

"Ovo je juče bila druga vakcina, očekujem buster u oktobru i nadam se da će tada PDP ući u svoj omikron, gdje će dugo ostati", poručio je Stanarević, prenosi ATV.

Liste kandidata SNSD i njihovih koalicionih partnera, na izborima za članove savjeta mjesnih zajednica u Banjaluci koji su odražni u nedjelju, pobijedile su na 43 od 57 biračkih mjesta u Banjaluci. Izlaznost na izbore je bila oko 20 odsto.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 4

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Darko

Narod je stoka samo kuka i jauče kako je teško a kad treba i kad mogu nešto da promjene onda nista šuti stoka

Možda

@Darko 44000 građana izašlo. Vrlo reprezentativno istraživanje javnog mijenja. Ne znači ništa, ali je reprezentativno itekako, i poruka Drašku da krene barem čistiti ulice ili će ga ovi uništiti u oktobru

BRKO

@Možda NEKA ĐAJIC REKNE NARODU ZA NJEGOVOG MENTORA U BRANESCIMA POLU PISMENOG KOJI UZIMA PARE DA DOJDES DO TEPAVOG

Професпр

@BRKO Брко брате, бар први и други разред обнови.

MONDO REPORTAŽE