• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Istorija neodržanih sastanaka Stanivukovića sa predstavnicima republičke vlasti

Autor Nikolina Damjanić

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković uručio je danas novi poziv na sastanak sa predsjednicom Republike Srpske, Željkom Cvijanović. Ovo je samo jedan u nizu poziva na sastanak sa predstavnicima republičke vlasti.

 stanivukovićevi pozivi na sastanak sa republićčkim vlastima Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Stanivuković je u decembru prošle godine, pozvao rukovodstvo Republike Srpske na sastanak u Gradsku upravu, kako bi razgovarali o budžetu za narednu godinu, kao i o projektima planiranim u najvećem gradu Srpske, objavio je sajt Gradske uprave.

Krajem marta prošle godine u sjedištu Vlade RS u Banjaluci su se sastali premijer Radovan Višković i Stanivuković i razgovarali o projektima u gradu.

Srpski član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, u aprilu iste godine odbio je Stanivukovićev poziv na sastanak nakon političke krize izazvane problemima oko usvajanja budžeta u Banjaluci.

Krajem jula 2021., tokom posjete gradilištu u Saračici kod Banjaluke Dodik je najavio je da će u "naredne dvije, tri sedmice biti upriličen sastanak kompletnog rukovodstva Republike Srpske sa nadležnima u Gradu Banjaluka".

Sastanak je trebalo da bude organizovan kako bi se riješilo pitanje pribavljanja dozvola i infrastrukture za gradnju koncertne dvorane u Banjaluci, ali od tog sastanaka, koliko je poznato, nije bilo ništa.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE