• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nešić o TV duelu sa Vukanovićem: Vukane, ne budi Pinokio

Autor Nikolina Damjanić

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić rekao je da ne bježi od TV duela na koji je pozvao narodnog poslanika u NSRS Nebojšu Vukanovića, te da će se na isti odazvati od 21. marta, kada završi poslovne obaveze.

 nesic Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Nešić je istakao da ne bježi od TV duela sa Vukanovićem, te da ne na isti nije odazvao jer se nalazi na poslovnom putu.

"Vukanović toliko laže da će mu nos porasti veći nego kod Pinokija. Očito je na društvenim prežama vidio da se nalazim u posjeti Insbruku, a na poziv naše dijaspore i privrednika, pa se odlučio na jeftinu manipulaciju – hoće duel onda kada zna da ja nisam u zemlji – ne bi li prevario javnost kako je on eto pristao na duel, ali sam ja pobjegao. Ne bježim Vukane, 21.marta završavam obaveze i čekam te da se konačno suočimo. Čekam te da ogolim sve tvoje laži, podmetanja ali i perfidan kvislinški rad na razbijanju opozicije i derogaciji Republike Srpske", naveo je Nešić.

Vukanović je ranije na svom blogu prozvao Nešića i rekao da je u Austriji na skijanju te da zbog toga neće da se odazove na TV duel sa njim.

"Zaista sam zapanjen tolikom količinom laži kada svakodnevno objavljujem fotografije susreta sa našom dijasporom, ali i austrijskim privrednicima. Takvo Vukanovićevo ponašanje već je ozbiljno zabrinjavajuće i iskreno mi ga je žao. Volio bih da mu mogu pomoći, ali to zahtijeva stručno znanje specijalista za mentalno zdravlje", rekao je Nešić.

Napomenuo je da će se na poziv na TV duel sa Vukanovićem odazvati nakon što se vrati u BiH.

"Vukanu želim dobro zdravlje, više ozbiljnosti, manje laži i da se u svom najboljem izdanju pojavi na TV duel u bilo kom terminu od 21.marta. Do tada, Vukane, ne budi Pinokio!", poručio je Nešić.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE