• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opozicija o Nešićevoj kandidaturi: Narod će odlučivati između dva bloka, sve ostalo je podrška vlasti

Autor Nikolina Damjanić

Opozicija će imati zajedničke jedinstvene kandidate i svaka druga varijanta je suprotnost namjeri da se promjeni ova nakaradna nenarodna vlast, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović povodom nezvanične kandidature Nenada Nešića i Radislava Jovičića iz DNS-a.

 reakcije povodom nešićeve kandidature na izborima Izvor: Vedran Ševčuk /MONDO

Pojedini mediji objavili su informaciju da će predsjednik DNS-a Nenad Nešić biti kandidat za člana Predsjedništva, a potpredsjednik stranke Radislav Jovičić kandidat za predsjednika Srpske.

"Na ovim izborima narod će odlučivati između dva bloka, ne postoji treći ili četvrti, sve ostalo je podrška vladajućem režimu", rekao je Borenović za Mondo.

Reakcije nisu izostale ni iz SDS-a. Predsjednik ove stranke Mirko Šarović rekao je da, kada su izbori u pitanju, nema sredine.

"Svako ima pravo da bira da li radi za režim ili protiv. Izbori će biti pitanje za ili protiv. Sredine nema. Svako ko je između samo doprinosi režimu", kaže on..

Gradonačelnik Draško Stanivuković kaže da nije vidio informacije povodom Nešićeve kandidature i da stranka treba da se suzdrži od reakcija dok sve ne bude zvanično.

"Imperativ je naše jedinstvo. Ja nisam vidio da je Nešić objavio kandidaturu. Hajde da vidimo prvo da li je to zvanično. Smatram da je ključno, ako hoćemo pobjedu, da izađemo jedinstveno", naveo je Stanivuković.

Nešić još uvijek nije ni demantovao ni potvrdio ove informacije, već je rekao da će više informacija biti poznato u petak.

"Sjednica Predsjedništva DNS biće održana u Banjaluci i na njoj ćemo razgovarati o kandidatima za naredne izbore, ali i o aktuelnoj političkoj situaciji. Nakon sjednice znaće se odgovori na mnoga pitanja koja trenutno muče političku scenu u BiH", rekao je Nešić.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE