• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cvijanović: Sa skupa poslata poruka da imovina pripada Srpskoj

Autor Dragana Božić

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da je sa današnjeg narodnog skupa u Banjaluci pod sloganom "Sloboda" poručeno da je Dejtonskim sporazumom definisano da imovina Republike Srpske pripada Srpskoj.

 viber_image_2022-04-20_18-23-50-033.jpg Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Cvijanović je dodala da nema nikakvog objašnjenja, ni razloga da se ta imovina reguliše na nivou BiH.

"Mislim da su to snažne poruke uz mnogo patriotizma, mnogo lijepih i nadahnutih riječi ovdje, zaista bez ijedne greške, bez ijedne omaške u obraćanju, bez ijedne suvišne riječi ili bilo čega što bi bilo uvreda koja bi pokazala ne znam kakvu lošu namjeru prema bilo kome", istakla je Cvijanovićeva.

Cvijanovićeva je zahvalila za organizaciju ovog skupa republičkoj Boračkoj organizaciji, kao i za podršku drugim organizacijama koje su proistekle iz odbrambeno-otadžbinskog rata, a koje su svesrdno podržale skup da bi pokazale svima da je jedinstvo neophodno.

Ona je novinarima rekla da su se na skupu čule poruke onakve kakve su očekivali u institucijama, dodajući da je uvijek dobro i da se preispita šta o određenom pitanju misli i kaže narod.

Cvijanovićeva je istakla da poštuje sve što radi Boračka organizacija Republike Srpske i njihovu nezamjenjivu ulogu tokom rata u očuvanju slobode srpskog naroda i postizanju postratnih ciljeva "kada smo morali svi zajedno da udružimo snage i da se okupimo oko zajedničkih ciljeva i naporima zajedničkim da dostignemo to da možemo reći da imamo stabilne i jake institucije".

Predsjednik Srpske je zahvalila svim ljudima koji su se danas okupili u Banjaluci, ističući da je ovo jasna poruka svima u Republici Srpskoj da mi pripadamo Republici i da ona pripada nama te da ne postoji nijedan razlog zbog čega bi trebalo da odustanemo od bilo čega što nam je dato Dejtonskim sporazumom. 

(Srna)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE