• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši DNS-ovac prešao u Đokićev SP: Nešić ga nazvao "papkom"

Autor Nikolina Damjanić

Socijalistička partija Petra Đokića u razmaku od samo nekoliko dana, dovela je dva nova poslanika. Danas je objavljeno da je narodni poslanik Slavko Gligorić prešao u ovu stranku, a nedavno je isto to učinio i bivši član SDS-a Davor Šešić.

 Gligorić i Šešić u Socijalističkoj partiji Izvor: MONDO/Brankica Spasenić

Narodni poslanik Slavko Gligorić, inače bivši v.d direktora Željeznica Srpske i bivši potpredsjednik DNS-a koji je ovu stranku napustio u martu prošle godine, sada svoju političku karijeru nastavlja u Socijalističkoj partiji.

Na vijest o Gligorićevom prelasku reagovao je njegov bivši stranački kolega i aktuelni predsjednik DNS-a Nenad Nešić, koji ga je u svom saopštenju grubo nazvao "papkom"

"Da je naša politička scena postala mala bara puna preletača koji mjenjaju stavove za večeru to smo znali, a evo Slavko Gligorić pokazuje da je moguće biti papak na kvadrat i mijenjati stranke češće nego čarape. Nekadašnji podpredsjednik DNS, predsjednik Glavnog odbora ove stranke i čovjek koji je zahvaljujući mjestu na njihovoj listi osvojio poslanički mandat pokazuje da je moguće u godinu i po dana čak dva puta ispasti papak", rekao je Nešić.

Nešić je podsjetio da je Gligorić nakon DNS-a, prešao u NPS koji je sada takođe napustio zbog, kako navodi, nezasitog apetita.

"Gligorić je izgleda bio "gadljiv" na gubitak privilegija iz vlasti i po prelasku DNS u opoziciju on je u martu prošle godine prešao u NPS Darka Banjca, još jednog preletača. Očigledno za njegove apetite ni to nije bilo dovoljno pa se u ovom prelaznom roku odlučio za još jedan transfer - u SP Petra Đokića. Ne zna se kakva je ponuda u pitanju i čime će sad Gligorić opravdati ovu promjenu , ali se sa pravom možemo zapitati da možda preletanje nije samo stvar odluke već karakterna osobina", poručio je Nešić.

Podsjećamo, Davor Šešić je nakon 18 godina u SDS-u napustio ovu stranku i njen Klub poslanika u NSRS, te prije pet dana zvanično objavio da je član Socijalističke partije.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Svi ste isti, džabalebaroši

MONDO REPORTAŽE